مسوول اداره کتابخانههای عمومی شهرستان یزد از راه اندازی پنج «ایستگاه مطالعه» کتاب در این شهرستان خبر داد._
وی گفت: ایستگاه مطالعه یک طرح نهادی است که از طریق اداره کل کتابخانههای عمومی کشور به تصویب رسیده و ابلاغ شده است.
رفیعی درباره ویژگیهای این طرح اظهار کرد: «ایستگاه مطالعه» یک سازه است که توسط این سازه 15 عنوان کتاب در معرض دید رهگذران قرار داده میشود.
وی ادامه داد: همانطور که از نام این طرح پیداست، علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی با دیدن این سازهها چند لحظهای توقف و کتابهای مورد نظرشان را انتخاب میکنند.
رفیعی عنوان کرد: تفاوت این طرح با طرحهای مشابه در این است که متقاضیان میتوانند کتابهای مورد نظرشان را رایگان و بدون حضور کتابدار بردارند و برای مطالعه به همراه خود ببرند.
مسوول اداره کتابخانههای عمومی شهرستان یزد گفت: پشت جلد این کتابها شماره حساب بانکی اداره کل کتابخانههای عمومی کشور برای افرادی که تمایل به خرید کتاب دارند درج شده است.
وی افزود: همچنین پشت جلد کتابها خطاب به افرادی که تمایلی به خرید این کتابها ندارند، نوشته شده است: «خواننده محترم، پس از مطالعه کتاب را برگردانید.»
رفیعی طرح ایستگاه مطالعه را مبتکرانه توصیف کرد و گفت: این طرح بدون هرگونه پیش فرض دایر شده و اساس آن اعتماد متقابل است.
این فعال فرهنگی عنوان کرد: در این سازهها 15 عنوان کتاب در 15 بسته قرار داده میشود که در هر بسته 50 کتاب قرار میگیرد. کارشناسان هر روز دوبار به این سازهها مراجعه میکنند و در صورت کم شدن کتابها از حد و اندازه استاندارد، نسبت به تامین کتابها اقدام میکنند.
رفیعی گفت: در این سازهها 13 عنوان کتاب شعر شامل سعدی، فردوسی، حافظ و دیگر کتابهای عمومی مربوط به بزرگسالان قرار داده شده و سه عنوان کتاب هم برای گروه کودکان و نوجوانان اختصاص داده شده است.
وی عنوان کرد: برای تامین آثار مکتوب هر ایستگاه مطالعه سالانه 50 میلیون تومان هزینه در نظر گرفته شده است.
نظر شما