دبير شوراي شعر نهاد كتابخانههاي عمومي كشور در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، درباره كاركرد كانونهاي ادبي كتابخانهها گفت: اكنون 13 كانون ادبي در كتابخانههاي استان تهران وجود دارند و با برگزاري جلسههاي ادبي به كشف و پرورش استعدادهاي مخاطبان ميپردازند.
عبداللهی با اشاره به وجود 550 كانون ادبي در كتابخانههاي كشور گفت: كانونهاي ادبي كتابخانههاي استان تهران با برپايي جلسههاي هفتگي به اجراي برنامههايي مانند رونمايي از كتابها، نقد و بررسي آثار مكتوب، برپايي مراسم شب شعر در كتابخانهها ميپردازند.
وی درباره معرفي كتاب در كانونهاي ادبي كتابخانههاي عمومي اظهار كرد: انتخاب كتاب و معرفي آن در جلسه كانونهاي ادبي بر اساس نياز مراجعان در حوزههاي گوناگون ادبيات، موسيقي، شعر و طنز دستهبندي ميشوند و با اين ملاك كتابشناسي هم در كانونهاي ادبي كتابخانهها لحاظ ميشود.
این شاعر و نویسنده با بيان اينكه كانونهاي ادبي ابتدا در سازمانهاي فرهنگي هنري شهرداريها از سال 70 رواج پيدا كرد، افزود: با ورود كانونهاي ادبي به كتابخانهها اين مراكز فرهنگي از مكاني براي دريافت و تحويل كتاب خارج شدند.
وي درباره انتخاب كتاب در جلسههاي كانونهاي ادبي كتابخانههاي عمومي كشور اظهار كرد: با توجه به اينكه مسووليت كانونهاي ادبي كتابخانههاي عمومي كشور با شاعران، نويسندگان و استادان برتر حوزه ادبيات است، گزينش كتاب در حوزههاي گوناگون با توجه به نياز مراجعان تعيين ميشوند.
دوشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۷
نظر شما