خوشکار به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: «روزنوشتهای درخت ته کلاس» به گونهای یادداشتهای یک دختر 13 ساله به نام «باران» است که در مدرسه تنهاست و به طور کلی شخصیتی منزوی دارد.
وی افزود: باران که به همراه خانواده به خانه پدربزرگش نقل مکان کرده و دلش مدام برای خانه خودشان تنگ میشود، با مادر و خواهرش نیز ارتباط مناسبی ندارد و در این شرایط با مشکلات دوران نوجوانی دخترها مواجه میشود.
این نویسنده در ادامه در پاسخ به این سوال که «جایزه گام اول را در تقویت انگیزههای نوقلمان چگونه میبیند؟» گفت: تاثیر این جایزه بر نویسندگانی که برای نخستین بار اثری را منتشر میکنند، غیر قابل انکار است. این جایزه به خود من انگیزه بسیاری برای ادامه راه نویسندگی میدهد.
خوشکار در ادامه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه «چه راهکارهایی را برای بهتر برگزار شدن این جایزه پیشنهاد میکنید؟» گفت: مساله خاصی به ذهنم نمیرسد و البته از جشنوارههای دیگر هم اطلاع خاصی ندارم تا در مقایسه با آنها درباره این جایزه اظهار نظر کنم.
خوشکار در پایان گفت: در مجموع بهتر این است که در همه مراحل برگزاری این جایزه نگاه تحمیلی وجود نداشته باشد. همچنین باید به بعد علمی این جشنواره و جشنوارههای مشابه اهمیت بیشتری داده شود و جشنوارهها صرفا محدود به انتخاب آثار و برگزاری مراسم اختتامیه نباشند. در پایان لازم است از تمامی دستاندرکاران برپایی این جایزه تشکر کنم.
کتاب «روزنوشتهای درخت ته کلاس» اثر شادی خوشکار سال گذشته (1390) با ویراستاری عذرا جوزدانی، در شمارگان هزار و 200 نسخه، 96 صفحه و بهای دو هزار و 200 تومان از سوی انتشارات شهر علم وارد کتابفروشیها شد. این رمان یکی از آثار مجموعه کارگاهی به عنوان «اتاق تجربه» است.
«اتاق تجربه» نام کارگاهی بود که در سال گذشته (1390) به همت فریدون عموزاده خلیلی راهاندازی شد. این کارگاه قصد داشت تا به جوانانی که به حوزه داستاننویسی علاقهمند و آشنا بودند، جسارت نوشتن رمان بدهد. حاصل 6 ماه تلاش این کارگاه، تولد 6 رمان در حوزه کودک و نوجوان بود که همه آنها منتشر شدند.
«جشن خاكستر»، «زندگی جديد جناب دايناسور»، «آخر بازی»، «سين سينا كارآگاه میشود»، «يادداشتهای درخت ته كلاس» و «باغ وحشت» نام 6 رمان منتشر شده حاصل این کارگاه است.
چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۸
نظر شما