چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۳
ریاحی‌پور: اطلاعات اینترنتی حیات کتاب‌های آشپزی را به خطر می‌اندازد

نادر ریاحی‌پور، مدیر مسوول انتشارات جرس با اشاره به نابسامانی‌های بازار کاغذ، گسترش مراجعات اینترنتی و وابستگی اغلب مردم به فضای مجازی را از عوامل اصلی کاهش رونق بازار نشر کتاب‌های آشپزی دانست.-

ریاحی‌پور در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، یکی از معضلات کاهش اقبال مخاطبان به کتاب‌های آشپزی و خانه‌داری را گسترش استفاده از اینترنت و داده‌های فضای دیجیتالی دانست و توضیح داد: با توسعه دسترسی به اینترنت و رواج پایگاه‌های اطلاع‌رسانی متعدد که هریک دستور غذا یا نحوه پخت شیرینی را همراه با تصاویر گوناگون عرضه می‌کنند، میزان درخواست مخاطبان برای تهیه کتاب‌های این حوزه به شدت کاهش یافته است، چرا که آن‌ها از این طریق به سرعت می‌توانند به مطالب آماده دسترسی پیدا کنند.

وی با بیان این که در گذشته هم نشر کتاب به ویژه در حوزه‌ آشپزی با مشکلاتی همراه بود اما کاغذ ارزان‌تر به دست ناشران می‌رسید، افزود: اکنون با توجه به نوسانات بازار کاغذ و عناصر تولید کتاب، بهای تمام شده آثار این حوزه که باید با تصاویر متعدد و به شکل رنگی به چاپ برسند، بسیار گران می‌شود، به‌گونه‌ای که بازگشت سرمایه برای ناشر و کتابفروشان را در پی ندارد.

این ناشر کتاب‌های حوزه علوم اجتماعی، آشپزی و خانه‌داری با اظهار تاسف از اين كه در سال جاری موفق به چاپ هیچ کتابی نشده است، گفت: به دلیل مشکلات ایجاد شده این مرکز نشر رو به تعطیلی است و با آن که آثاری آماده نشر یا تجدید چاپ داریم، عملا کتابی را به چاپ نمی‌رسانیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها