وحید رسولزاده در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: جامعهشناسان به عنوان طبیبان بیماریهای اجتماعی باید با انجام تحقیقات و پژوهشهای بیشتر در حوزه خانوادگی و اجتماعی استانی، پیامدهای منفی اجتماعی در جامعههای شهرستانی را شناسایی و نسبت به رفع و شناخت زمینههای بروز آنها از طریق تالیف کتاب اقدام کنند.
وی که دارای مدرک کارشناسی علوم اجتماعی از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد از دانشگاه تبریز است، درباره عوامل موفقیت خویش و دلیل عضویت در کتابخانه عمومی اشنویه گفت: علاقهمندی به کتابهای تاریخی و شناخت هویت تاریخی خویش به عنوان یک کُرد، باعث شد از سال 89 عضو کتابخانه این شهرستان شوم و مجموعه کتابهایی از تاریخ باستان تا تاریخ معاصر را از طریق منابع این کتابخانه مطالعه کنم.
مدرس دانشگاه پیام نور شهرستان اشنویه با بیان اینکه استادان دانشگاهیاش نخستین مشوقان وي در گرایش به کتابخوانی بهویژه در حوزه علوم اجتماعی بودند، اظهار کرد: به طور متوسط روزانه هفت تا هشت ساعت مطالعه مفید دارم و گرایش به کتابهای تاریخی باعث شده است تا به دنبال تالیفهای جدید در این حوزه از طریق کتابخانه باشم.
رسول زاده با بیان اینکه آگاهی تاریخی و اطلاع از سنتها، آداب و رسوم، فرهنگ شهرستانهای گوناگون یک ضرورت برای مطالعه کتابهای حوزههای تاریخی محسوب میشود، عنوان کرد: تالیف کتابهای تاریخی بومی در سطح استانی باعث میشود با مطالعه کتابهای تاریخی کشورمان، به یک جامعه آرمانی مناسب، آن هم بدون داشتن معضل کمبود اخلاق و معنویت مانند جوامع غربی دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه وضعیت منابع کتابخانهای در این شهرستان مناسب است، اظهار کرد: با حضور در کتابخانه عمومی این شهرستان متوجه شدم که کتابهای بسیاری در حوزه تاریخ و پزشکی وجود دارند که هنوز آنها را مطالعه نکردهام و از طریق طرح «کتاب من» توانستم آرشیو کاملی از کتابهای اجتماعی و پزشکی را مطالعه کنم.
کتابخوان نمونه هفته کتاب اشنویه عواملی مانند دوشیفت بودن کتابخانه، برخورد مناسب کتابداران و انتخاب آزادانه کتاب از قفسهها را از مزیتهای این کتابخانه دانست.
دوشنبه ۶ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۴
نظر شما