به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، کتاب «توسعه استعدادهای آتی» در 14 فصل نوشته شده و در آن مباحثی مانند فلسفه بررسی استعداد، تصمیمات استراتژیک، چگونگی برنامهریزی برای رسیدن به نتایج، مجاری توسعه رهبری، آمادهسازی برای موفقیت، رویکردهای سنتی و جدید مدیریت منابع انسانی و گروههایی که در شناسایی این استعدادهای سازمانی نقش دارند آمده است.
مترجم معتقد است این کتاب به جای پرداختن به ادبیات مدیریت استعداد، دستورالعملی اجرایی برای پیادهسازی مدیریت استعداد در سازمان را در اختیار مخاطبان قرار خواهد داد.
در بخشی از معرفی این اثر آمده است: «سازمانهای موفق در پی آن هستند که استراتژیها و خطمشیها و رویههای خود را به گونهای بهبود ببخشند که بتوانند استعدادهایی را که برای تداوم حیات اقتصادیشان ضروری است جذب کنند، توسعه دهند و نگه دارند. برای این منظور آنها باید بدانند چه توانمندیهایی را برای سازمانشان نیاز دارند و سپس استعدادهای بالقوه و بالفعل را در بین کارشناسان شناسایی کنند. به عبارت دیگر باید قادر باشند بر استعدادها مدیریت کنند.»
جزنی، مترجم این کتاب، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی است و مدرک دکترای خود را در رشته مدیریت علوم اداری از دانشگاه کلرمانت کالیفرنیا دریافت کرده است.
«بازارپژوهی آسان»، «مدیریت منابعانسانی»، «كارآفرینی دانشآموختگان دانشگاهی»، «زن و توسعه»، «ارزش كار خانگی»، «پرسشنامه رضایت مشتری»، «نگرش و تحلیل جنسیتی در ایران» و «مدیریت منابع انسانی» برخی از آثاری هستند که دکتر جزنی آنها را تالیف و ترجمه کرده است.
چاپ دوم کتاب «توسعه استعدادهای آتی؛ راهنمای کاربردی مدیریت استعداد و برنامهریزی جانشینپروری» نوشته ماتیوگای و دوریس سیمز با ترجمه نسرین جزنی منتشر شده است.
این کتاب در 324 صفحه نوشته شده و انتشارات مدیریت صنعتی آن را با شمارگان دو هزار و 200 تومان و به بهای 10 هزار تومان روانه بازار کتاب کرده است.
سهشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۹
نظرات