سه‌شنبه ۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۷
انتشار دفتر دوم آثار منتخب جشنواره داستان‌ كوتاه انقلاب

مسوول گروه داستان موسسه فرهنگی، هنری شهرستان ادب از چاپ دفتر دوم آثار منتخب جشنواره داستان‌ كوتاه انقلاب با عنوان «پاييز آمريكايي» تا چند ماه آينده خبر داد و گفت: براي تقویت محتوایي داستان كوتاه انقلاب باید داستان‌هايي درباره دهه‌های 1340 و 1350 نوشته شود. زيرا انقلاب ايران خيزشي اجتماعي بود كه متن آن را بايد در لايه‌هاي مختلف اجتماع جست‌وجو كرد.-

 علي‌اصغر عزتي‌پاك در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، درباره جشنواره داستان كوتاه انقلاب که از سوی موسسه شهرستان ادب برگزار می‌شود، اظهار كرد: اين جشنواره با دبيرخانه‌ و فراخواني دایمي كار خود را از دو سال پيش آغاز كرد. در طول اين دو سال داستان‌هاي كوتاه مختلفي با موضوع انقلاب اسلامي به دبيرخانه جشنواره ارسال شد و 14 داستان منتخب آن در کتابی با عنوان «مي‌خواست چشمانش باز باشد» بهار امسال منتشر شد.

وي ادامه داد: دفتر دوم آثار اين جشنواره ادبي نيز با عنوان «پاييز آمريكايي» كه شامل حدود 15 داستان كوتاه است در مرحله ويرايش نهايي قرار دارد و توسط موسسه شهرستان ادب منتشر خواهد شد. اكنون نيز در حال جمع‌آوري داستان‌هاي مناسب براي دفتر سوم هستيم.

عزتي‌پاك با اشاره به اين كه جشنواره داستان كوتاه انقلاب نفرات برگزيده ندارد، گفت: حمايت موسسه شهرستان ادب از مولفان در حد پرداخت حق التحرير نگارش داستان كوتاه و چاپ آن در کتاب‌هاي جشنواره است. البته بررسي و مطالعه داستان‌ها توسط مسوولان برگزاري جشنواره فرصتي براي شناخت استعداد نويسندگان است كه در صورت ارايه كار خوب، به همكاري با شهرستان ادب و در نهايت نوشتن رماني با موضوع انقلاب دعوت مي‌شوند.

وي كه برگزاري اين جشنواره را در راستاي جشنواره‌های داستان انقلاب از سوی حوزه هنری مي‌داند، افزود: يكي از شروط ما براي شركت افراد در اين جشنواره آن است كه اثر خود را در جشنواره ديگري ارايه نداده باشند.

عزتي‌پاك درباره كيفيت آثار ارسالي به جشنواره داستان كوتاه انقلاب گفت: در بيشتر آثار نوعي نگاه كليشه‌اي همانند وجود نيرو‌هاي ساواك و تظاهرات‌ها ديده مي‌شود، به همين دليل تصميم گرفته‌ايم با همكاري چند نويسنده صاحب قلم داستان‌هايی درباره دهه 1340 و 1350 توليد و منتشر كنيم زيرا انقلاب ايران خيزشي اجتماعي بود كه متن آن را بايد در لايه‌هاي مختلف اجتماع جست‌وجو كرد.

وي ادامه داد: ما در ارایه سوژه به اين مولفان دخالتي نداريم و اگر اثري نگاه كليشه‌اي داشته باشد از مولف مي‌خواهيم كه درباره موضوع دست به مطالعه و تحقيق بزند تا در داستان خود به حرف‌هاي تازه‌اي برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها