دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
عظیمی: زمینه‌ رشد اقتصاد نشر ایران در نمایشگاه فرانكفورت فراهم شد

مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران گفت: شصت‌و چهارمین نمایشگاه بین‌‌المللی کتاب فرانکفورت یکشنبه (23 مهرماه) ساعت 18 با موفقیت به فعالیت خود پایان داد. در این دوره از نمایشگاه زمینه‌ رشد اقتصاد نشر ایران فراهم شد و تفاهمنامه‌هایی را برای حضور قوی‌تر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت سال آینده امضا کردیم.-

محمد عظیمی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، درباره شصت‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت اظهار کرد: امسال شاهد جمعیت قابل توجهی از ایرانی‌های مقیم آلمان، ناشران و بازدیدکنندگان خارجی در غرفه جمهوری اسلامی ایران بودیم.

وی ادامه داد: حتی زمانی که تنها چند ساعت به برپایی نمایشگاه کتاب فرانکفورت باقیمانده بود، ازدحام بازدیدکنندگان در غرفه ایران بسیار گسترده بود.

مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران افزود: این استقبال بیانگر این مطلب است که علاقه‌مندان بسیاری از سراسر جهان و ملیت‌های مختلف برای آشنایی با نشر ایران وجود دارند و اغلب نیز خواستار اهدای این آثار از سوی موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران‌اند.

عظیمی با بیان این‌که حضور ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت حائز اهمیت است، عنوان کرد: در این نمایشگاه علاوه بر این‌که نشر ایران را معرفی کردیم، توانستیم رابطه‌اي منطقی میان ناشران ایرانی و ناشران بین‌الملل برقرار کنیم. همچنین مذاکراتی را با مسوولان نمایشگاه کتاب فرانکفورت انجام دادیم که در راستای آن‌ها تفاهمنامه‌هایی را برای حضور قوی‌تر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت سال آینده امضا کردیم.

وی در ادامه سخنانش گفت: همچنین در این مذاکره‌ها توافقاتی برای حضور جدی نمایشگاه فرانکفورت و سایر ناشران در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران انجام شد.

مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران بیان کرد: در این دوره از نمایشگاه کتاب فرانکفورت شاهد مراجعه بسیاری از ناشران به غرفه ایران با هدف برقراری ارتباط با ناشران ایرانی بودیم. آن‌ها از ما می‌خواستند تا ظرفیت ترجمه آثار ایرانی به زبان‌های زنده دنیا را فراهم کنیم.

عظیمی اظهار کرد: بسیاری از ایرانی‌های مقیم خارج نیز در طول برپایی نمایشگاه کتاب فرانکفورت به غرفه ایران می‌آمدند و از این که موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران فرصت ارایه آثار فاخر ایرانی به‌ویژه آثار مربوط به پیامبر اکرم(ص) را فراهم کرده است، ابراز خرسندی می‌کردند.

وی توضیح داد: در این دوره شاهد بازدید بسیاری از مسوولان و مدیران از غرفه ایران بودیم که از آن میان می‌توان به حضور مصطفی ملکی، رایزن فرهنگی ایران در اتریش و حجت‌الاسلام مهدی ایمانی‌پور، رایزن فرهنگی ایران در آلمان اشاره کرد. آن‌ها از این‌که ایران توانسته است در این دوره از نمایشگاه کتاب فرانکفورت حضور داشته باشد، بسیار خوشحال بودند.

مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران در پایان با بیان این‌که بیش از هفت هزار ناشر از 110 کشور در شصت‌و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت حضور داشتند، گفت: کتاب‌های ایرانشناسی، قرآن‌هایی که با خطوط مختلف به نمایش گذاشته شده بودند و کتاب‌های مربوط به حوزه دین از استقبال قابل توجهی برخوردار شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط