محمد مداح با بيان این مطلب به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، گفت: به دليل اينكه ما همواره مراجعهكنندگاني از شهرستانهاي مختلف كشور داشتيم و استفاده اين افراد از منابع برايشان هزينهبردار و زمانبر بود از هفته گذشته اقدام به اجراي اين طرح كرديم.
وي ادامه داد: آثار سنگي و سربي كه فايلهاي آن روي سايت كتابخانه موجود نباشد يا حجم فايل و دانلود آن امكانپذير نباشد به دو صورت براي مخاطبان ارسال ميشود؛ اگر حجم فايلهاي بالا باشد و امكان ارسال از طريق ايميل نباشد روي لوح فشرده كپي شده و براي آنها ارسال ميشود. در غير اينصورت فايلها را برايشان ايميل ميكنيم.
وي افزود: تا كنون نزديك به 39 هزار كتاب خطي اسكن شده و روي سايت قرار گرفته است. 12 هزار و 500 نسخه كتاب سربي و سنگي نيز اسكن شده و اسكن حدود هزار جلد باقيمانده تا پايان فصل پاييز انجام خواهد شد.
وي ادامه داد: بخش ديجيتالسازي كتابخانه مجلس بر اساس اولويتها و نيازهاي اصلي مراجعان سعي دارد تا تمام نشريات و كتابهاي اين مركز را ديجيتالي و در اختيار علاقهمندان قرار دهد.
مداح يادآور شد: کاربران میتوانند با مراجعه به سایت کتابخانه مجلس و جستوجوی منبع موردنظر خود نسخه دیجیتالی آن را از طریق پست الکترونیکی در کوتاهترین زمان ممکن درخواست و سپس دریافت کنند.
اين مقام مسوول همچنین افزود: ایمیل در نظر گرفته شده برای درخواست منابع از طریق پست الکترونیکی icaliran@gmail.com است. اگر درخواستها زیاد باشد این کار به نوبت انجام خواهد شد.
مدیر بخش دیجیتالسازی کتابخانه مجلس در پايان عنوان كرد: کتابهای درخواستی، بايد مربوط به چاپهای قبل از سال 1330 شمسي باشد و در این میان تفاوتی میان چاپهای سنگی و سربی نيست. این نکته به دلیل مسايل حقوقی رعایت خواهد شد، همچنين پایان نامهها نیز از این طریق ارسال نخواهد شد.
دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۴
نظر شما