جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۲
کتاب «فلسطين از منظر رهبر معظم انقلاب» به چاپ سوم رسید

چاپ سوم كتاب «فلسطين از منظر حضرت آيت‌الله‌ خامنه‌اي (مد ظله العالي) رهبر معظم انقلاب اسلامي» توسط انتشارات انقلاب اسلامي وابسته به موسسه پژوهشي فرهنگي انقلاب اسلامي منتشر شده است. ترجمه اين اثر به زبان انگليسي نیز از سوی همین موسسه چاپ شده است.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، «فلسطين از منظر حضرت آيت‌الله‌ خامنه‌اي (مد ظله العالي) رهبر معظم انقلاب اسلامي» حاصل مروری است بر دیدگاه ایشان در مورد مساله فلسطین به همراه مقدمه‌ای از دكتر علی اكبر ولایتی كه به اهمیت فلسطین و نقش و جایگاه آن در امت اسلامی می‌پردازد. 

در این كتاب علاوه بر انتشار بیانات رهبر انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه‌ تهران در تاریخ 17 مرداد 1359 (دومین روز قدس) در هشت بخش شامل كلیات، شكست‌ها و پیروزی‌ها، مسوولیت‌ها، جنایات، راه‌حل‌ها، قهرمانان، روشنگری و آینده‌ روشن، بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیرامون مساله فلسطین گرد آمده است. 

رهبر انقلاب در بخشی از بیانات خود فرموده‌اند: «دولت بی‌اصل و نسب؛ دولت جعلى؛ ملتِ دروغى. از اطراف دنيا آدم‌هاى شرير را گرد آوردند و ملغمه‌اى به اسم «اسرایيل»درست كردند! اين ملّت است؟! هر جا يهودي‌هاى شرير و خبيثى بودند، در آنجا جمع شدند. در اغلب كشورها، يهودي‌ها هستند و زندگى می‌كنند - در كشور ما هم هستند كه زندگی‌شان را می‌كنند - كارى به كار كسى ندارند، كسى هم به آن‌ها كارى ندارد. كشورشان است و در آن زندگى می‌كنند. آن‌هايى كه به سرزمين‌هاى اشغالى رفتند، خبيث‌ها، شريرها، طمّاع‌ها، دزدها و آدمكش‌ها بودند كه از همه جاى دنيا جمع شدند. اين شد يك ملّت؟! ملت و دولتى كه اين طور به وجود آمده است و اسم خودش را اسرایيل گذاشته، غير از راهِ ترور، راهى ندارد؛ حرف حسابى ندارد. آن وقت، چنين موجوداتى با اين دنائت و پستى و پليدى، می‌خواهند دولت و ملتِ نورانى و سربلند و عزيزى مثل ايران را در افكارِ عمومىِ جهان متّهم كنند. خودِ آن‌ها از همه متّهم‌تر، مجرم‌تر و روسياه‌ترند.»

دكتر علی‌اكبر ولایتی در ابتدای مقدمه كتاب «فلسطين از منظر حضرت آيت‌الله‌ خامنه‌اي (مد ظله العالي) رهبر معظم انقلاب اسلامي» نوشته است: «معروف است؛ پيش از جنگ اوّل جهانی و در زمان سلطان عبدالحميد عثمانی گروهی از متنفّذين يهودی به او پيشنهاد می‌‌كنند كه سرزمين فلسطين را جهت اسكان يهوديان عالم به آن‌ها بفروشد! جوابی كه وی به آن‌ها داد نشان دهنده ته مانده غيرت اسلامی در يك سلطان مستبد عثمانی است. وی مي‌گويد: «ما تاكنون نشنيده‌ايم كه يك آدم زنده (ولو محتضر) را كالبدشكافی كنند.» بعد از ناكامی عثمانی در فتح وين سقوط تدريجی اين امپراطوری شروع شد.»

مشاور رهبر انقلاب در امور بین‌الملل در ادامه این مقدمه تاریخی ـ تحلیلی، نقش علمای شيعه را در مورد كشور فلسطين مورد بررسی قرار داده و نوشته است: «مسأله اشغال فلسطین بازتاب‌های متعدّد و گسترده‌ای را در سراسر جهان به دنبال داشت. یكی از واكنش‌های مهم در قبال این رویداد، برخوردی بوده كه از جانب روحانیت‌ شیعه صورت پذیرفت و بدون هیچ تغییری، در طول هفتاد سال گذشته ادامه یافته‌ است. علّامه مطهری دلیل این خصیصه روحانیت شیعه را چنین برمی‌شمارد: روحانیت شیعه در ذات خود یك نهاد مستقل است. از نظر روحی به خدا متكی بوده‌ و از نظر اجتماعی به قدرت مردم و لهذا در طول تاریخ به صورت یك قدرت رقیب‌ در مقابل زورمندان ظاهر شده است. حال با توجه به این ویژگی باید بدانیم كه این طبقه از اندیشمندان مسلمان اصولاً با مسایلی چون موضوع فلسطین و نفوذ صهیونیست‌ها چه برخوردی را می‌نمودند و مقابله‌ با آن را به چه قسمی لازم می‌شمردند.»

كتاب «فلسطين از منظر حضرت آيت‌الله‌ خامنه‌اي (مد ظله العالي) رهبر معظم انقلاب اسلامي» در قطع رقعي و 416 صفحه با شمارگان پنج هزار نسخه و بهاي 75 هزار ريال توسط انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی به چاپ سوم رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها