شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۸
الکساندر مک‌کال اسمیت از زوال اخلاقی در بریتانیا انتقاد کرد

الکساندر مک کال اسمیت، نویسنده پرفروش بریتانیایی، می‌گوید رفتارهای روبه زوال گذاشته بریتانیایی‌ها جامعه را به سمت شکستی اخلاقی می‌برد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از تلگراف، این نویسنده برجسته آثار جنایی در «دفتر شماره یک کارآگاهان زن»، با توصیف رفتارهای خوب و ساده قهرمان زن آفریقایی داستان یعنی پرشس راموتس، بسیاری از جذابیت‌های متفاوت او را به رمان وام می‌دهد؛ در زندگی واقعی اما، الکساندر مک‌کال می‌گوید رفتارهای روبه زوال گذاشته بریتانیایی‌ها جامعه را به سمت شکستی اخلاقی می‌برد. 

این نویسنده عنوان مي‌كند: اخلاق و رفتارها، بلوک‌های پایه‌ای جامعه مدنی هستند، یادم می‌آید که به بچه‌هایمان می‌گفتم «کلمه جادویی چیست؟» و از آن‌ها می‌خواستم  بگویند خواهش می‌کنم، بگویند تشکر می‌کنم و این کار را با هم تا وقتی که صدایمان شبیه یک دستگاه پخش گیرکرده می‌شد، ادامه می‌دادیم؛ اما این کار ضروری بود.
 
او می افزاید: اکنون به نظر می‌رسد در حال از دست دادن این اخلاق هستیم، که نتیجه‌اش هم این است که افراد می‌توانند با هم در خیابان خیلی بد رفتار کنند؛ در برخوردهای معمولی زندگی... و در حقیقت در همین برخوردهای معمولی زندگی است که شما باید این احترام و رفتار را نسبت به دیگر مردم داشته باشید.
 
مک کال اسمیت که قبل از بدل شدن به یک نویسنده تمام وقت، متخصصی تحسین شده در زمینه قانون پزشکی و بیواتیک بود و در این زمینه در کمیته‌های بریتانیایی و بین‌المللی بسیار کار کرده، در ادامه می‌گوید: از طریق همین مسایل کوچک است که ما تصورات اخلاقی‌مان را بهتر می‌کنیم، و می‌توانیم دردهای دیگران را بهتر درک کنیم.
 
این نویسنده شناخته شده که ماه آینده 64 ساله می‌شود، در رودزیا که اکنون زیمبابوه نامیده می‌شود، به دنیا آمد. او استاد بازنشسته دانشگاه قانون ادینبورگ است؛ دانشگاهی که قبلا دانشجوی آن جا بوده و از همان جا فارغ‌التحصیل شده است. 

مک کال اسمیت در پنجاه سالگی با رمان‌های کارآگاهی‌اش به شهرت رسید. این رمان‌ها در شهر بوتسوانا اتفاق می‌افتند؛ جایی که او نخستین بار با دیدن یک زن با لباس‌های محلی که برای تشکر به افرادی که میزبانش بودند یک مرغ داد،‌ به فکر نویسندگی افتاد!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها