دبير همايش بينالمللي دكترين مهدويت در نشستي خبري از تجليل پژوهشگران و نويسندگان برتر مهدوي در قالب طرح «مهديياوران» برتر خبر داد و گفت: مقالههاي علمي اين همايش همانند سالهاي گذشته در قالب كتاب ارايه خواهند شد.-
حجتالاسلام والمسلمين پورسيدآقايي با بيان اينكه مقالههايي از 18 كشور جهان در اين همايش شركت خواهند داشت، گفت: تاكنون 280 مقاله به دبيرخانه اين همايش ارسال شده است كه از اين ميان 80 مقاله از كشورهاي خارجي ارسال شده است.
وي افزود: مقالههاي اين همايش همانند سالهاي پيشين در قالب كتاب ارايه خواهند شد. اين مقالهها همواره از اعتبار بالايي برخوردار بودهاند به طوري كه بهعنوان مرجع و منابع راهبردي مورد استفاده قرار ميگيرند.
دبير همايش بينالمللي دكترين مهدويت ادامه داد: مراسم افتتاحيه اين همايش با سخنراني سيدمحمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، علي لاريجاني، رييس مجلس شوراي اسلامي و آيتالله حايري شيرازي نماينده ولي فقيه همراه خواهد بود. اين همايش با توجه به اينكه از زاويه بينادياني به موضوع مهدويت مينگرد، اهميت بالايي دارد.
وي در ادامه به سابقه برگزاري اين همايش در ده سال گذشته اشاره كرد و گفت: همايش امسال به توجه به بيانات مقام معظم رهبري مبني بر «اثبات مهدويت دشوار نيست مهم اين است كه با زبان هنري به اين موضوع پرداخته شود.» با عنوان «هنر زمينهساز، راهبردها و راهكارها» برگزار ميشود. در اين راستا، با توجه به اينكه شناخت از هنر ديني اندك است، نياز به بازتعريف «هنر زمينهساز» احساس ميشد. بر همين اساس نشستهاي مختلفي با اصحاب هنر و حوزه علميه و مراكز پژوهشي برگزار كرديم. منظور از «هنر زمينهساز» هنري است كه به زمينهساز ظهور در جامعه ميپردازد. اين حوزه هنر، كاربرد فراوان و آثار بيبديلي دارد كه از دغدغههاي مقام معظم رهبري نيز هست.
حجتالاسلام والمسلمين محمدحسن زماني، معاون بينالملل مديريت حوزههاي علميه نيز در بخش ديگري از اين نشست با بيان اينكه نميتوان موضوع بيداري اسلامي را از مهدويت جدا دانست گفت: با توجه به اين امر، در بخش ديگري از اين همايش دو روزه به موضوع بيداري اسلامي پرداخته خواهد شد و بيداري اسلامي از سه جنبه «نگرشها و رويكردها»، «فرصتها» و «تهديدها» مقالاتي كه به رابطه بين مهدويت و بيداري اسلامي پرداختهاند ارايه خواهند شد.
اين نشست خبري صبح امروز در حوزه هنري برگزار شد.
نظر شما