یکشنبه ۴ تیر ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۴
«شب شعر امید» با 40 شاعر برگزار می‌شود

برنامه «شب شعر امید» به مناسبت اعیاد شعبانیه با حضور 40 شاعر صاحب کتاب چهارشنبه (هفت تیر) در خانه فرهنگ نور برگزار می‌‌شود._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی فرهنگسرای فردوس، در این شب شعر، ضمن شعرخوانی شاعران صاحب کتاب و شاعران مهمان، مجموعه‌ای از کتاب‌های شاعران حاضر به مخاطبان اهدا می‌شود. این اقدام با هدف توزیع آثار ادبی و ایجاد انگیزه‌ای برای شاعران جوان صورت می‌گیرد.

در «شب شعر امید» شاعرانی چون کامران شرفشاهی با کتاب «سرشار از انتظار»، میخوش ولی‌زاده با دفتر شعر «فصل چیدن باران»، امید صباغ‌نو با مجموعه «تاریخ بی حضور تو یعنی دروغ محض»، سودابه مهیجی سراینده مجموعه «نوبت به نوبت آفتاب»، رضا عبدالهی با کتاب «کدامین جمعه می‌آیی»، حیدر کاسبی با دفتر «جهان بی تو روستای کوچکی است»، سمانه مصدق سراینده مجموعه «تکیه کن فقط به چشم‌های خودت» و سیدمحسن حسینی‌طاها با دفتر شعر «شکفتن در کویر» حضور دارند. 

علاقه‌مندان به شرکت در این شب شعر می‌توانند چهارشنبه (هفت تیر) از ساعت 16 به خانه فرهنگ نور، واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار آیت‌الله کاشانی، بعد از پل ستاری، جنب شهر کتاب مراجعه کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها