مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان تهران در نشست خبري جشنواره «آخرين منجي» برنامههاي اين جشنواره را تبيين كرد و از انتشار آثار برگزيده در قالب سه كتاب، تا زمان برگزاري اين جشنواره خبر داد.-
سيداحسان قاضيزاده در اين نشست با اشاره به سابقه برگزاري اين جشنواره در سه سال گذشته گفت: سال گذشته اين همايش با بهرهبرداري از ظرفيتهاي مردمي توانست عنوان بهترين ايده و طرح مهدوي را در همايش بينالملل دكترين مهدويت به خود اختصاص دهد و از سوي رياست جمهوري مورد تقدير قرار گيرد.
قاضيزاده نقطه قوت اين جشنواره را نسبت به ساير جشنوارهها حضور گسترده مردم و در اين جشنواره دانست و گفت: بسياري از دانشجويان و دانشپژوهان كشور توانستند به واسطه اين جشنواره با مباحث تخصصي حوزه مهدويت آشنا شوند. بنابراين، در چهارمين سال برگزاري اين جشنواره كوشيدهايم در زمينه آثار ادبي و (شعر، داستان كوتاه و قطعات ادبي) نيز اطلاعرساني گستردهاي انجام دهيم و تصميم داريم آثار برگزيده اين حوزه را پيش از آغاز همايش در سه جلد منتشر كنيم.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان تهران با بيان اينكه افراد تا روز پنجم تيرماه سال جاري فرصت دارند آثار خود را در قالبهاي ياد شده به نشاني www.akharinmonji.org ارسال كنند، گفت: اين آثار از روز هفتم تا دوازدهم تيرماه از سوي استادان برجسته ادبيات ارزيابي ميشوند و در روز 15 تيرماه، همزمان با سالروز ولادت امام مهدي (عج) با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، قائممقام سازمان صدا و سيما و نيز گروهي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي تجليل خواهند شد. همچنين در اختتاميه اين جشنواره از كتاب شعر «آخرين منجي» كه حاصل اشعار برگزيده دوره پيشين اين جشنواره است، رونمايي ميشود.
وي «مهدویت، محور صلح جهانی»، «انتظار منجی، محور اصلاح جامعه»، «نقش انتظار منجی در جنبشهای اجتماعی»، «ولایت فقیه و انتظار در عصر غیبت» و همچنین «ولایتمداری، کلید نجات از فتنههای آخرالزمانی» را موضوعهايي معرفي كرد كه علاقهمندان ميتوانند آثار خود را در اين زمينهها به دبيرخانه اينترنتي اين جشنواره ارسال كنند. به گفته وي تاكنون 1200 اثر در زمينه شعر، قطعه ادبي و داستانكوتاه به دبيرخانه اين جشنواره ارسال شده است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان تهران همچنين از اعلام فراخوان مقاله با موضوع مهدويت در روز 15 تيرماه خبر داد و گفت: علاقهمندان از 15 تيرماه تا سالروز آغاز ولايت امام مهدي(عج) (دوم بهمن ماه) فرصت دارند مقالات خود را در حوزه مهدويت به دبيرخانه اين جشنواره ارسال كنند.
قاضيزاده در پايان، در پاسخ به سوال خبرنگار ايبنا مبني بر اينكه «رويكرد مهدويت چگونه ميتواند به آثار مكتوب راه يابد؟» گفت: نگاه مهدوي و نياز به ظهور منجي، رويكردي است كه از دو بعد اجتماعي و خانوادگي مطرح است. به بيان ديگر، تمامي افراد در زندگي اجتماعي و خصوصي خود انتظار ظهور منجي را ميكشند. بهرهگيري از اين نگاه، ضمن آنكه رويكرد اصلي اين جشواره است فرهنگسازي بيشتر در اين زمينه را طلب ميكند.
نظر شما