جعفری به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) گفت: برگزاری نشستهای شورای سیاستگذاری بیست و ششمین نمایشگاه کتاب تهران از هماکنون آغاز شده است و دیروز یکشنبه نخستین نشست آن با حضور اعضای شورا و مدیران کمیتههای نمایشگاه برگزار شد که با مصوباتی همراه بود.
وی اضافه کرد: در این نشست قرار شد ۲۴ خرداد از همه نهادهایی که در بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با معاونت امور فرهنگی همکاری کردند، قدردانی شود.
مدیر روابط عمومی معاونت امور فرهنگی ارشاد با اشاره به اینکه نشست حدود پنج ساعت به طول انجامید، اضافه کرد: بهمن دری، رییس این شورا و سایر حاضران در این نشست به ارزیابی وضعیت نمایشگاه گذشته پرداختند و با بیان نقاط قوت و ضعف این دوره برای بهتر برگزار شدن نمایشگاه در دوره آینده راهکار ارایه کردند.
جعفری افزود: دری در این نشست اعلام کرد اعضای این شورا به تمام نقاط برگزاری نمایشگاه در دوره بیست و پنجم دقت کنند و با توجه به نکات ریز در برگزاری دوره پیش، با ارایه پیشنهاد در نشستهای آتی موانع و کاستیهای نمایشگاه بینالمللی کتاب را برطرف کنیم.
برگزاري نشست شوراي سياستگذاري هر دو هفته یک بار
وی در ادامه این گفتوگو به یکی دیگر از مصوبات نخستین نشست شورای سیاستگذاری بیست و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اشاره کرد و گفت: در این نشست مقرر شد هر دو هفته یکبار در روزهای یکشنبه نشست این شورا برگزار شود تا همه جوانب این نمایشگاه فرهنگی بررسی شود.
جعفری درباره مکان نمایشگاه عنوان کرد: مصلای تهران با تمام کمبودهایی که دارد فعلا بهترین مکان برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران است.
وی به تشکیل یک دبیرخانه دایمی برای نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران هم اشاره کرد و افزود: در این نشست همچنین نسبت به اقدام رسمی برای تشکیل دبیرخانه بحث و بررسی صورت گرفت و قرار شد این دبیرخانه در موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران دایر شود.
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران هر سال در اردیبهشت برگزار میشود و بیست و پنجمین دوره آن، امسال از ۱۳ تا ۲۳ اردیبهشت در مصلای تهران برپا بود. بر اساس آمار اعلام شده از سوی ستاد خبری این نمایشگاه، بیش از شش میلیون در دوره پایانی آن از نمایشگاه دیدن کردند.
نمایشگاه کتاب بیست و پنجم همچنین مهمان ۷۷ کشور بود و در مجموع چهار هزار ناشر، ۴۰۰ هزار عنوان کتاب را به معرض نمایش گذاشتند.
دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۵
نظر شما