شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۹
شرفشاهی: رشد کمی و کیفی نمایشگاه چشمگیر است

کامران شرفشاهی، شاعر و نویسنده، از برپایی نمایشگاه کتاب به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی یاد کرد و گفت: موفقیت‌های به دست آمده در زمینه نمایشگاه ایجاب می‌کند برنامه‌های وسیع‌تر و هوشمندانه‌تری باتوجه به قابلیت‌های موجود اندیشیده شود، تا امکان حضور ناشران ایرانی در بازارهای کتاب جهان پررنگ‌تر شود._

شرفشاهی در گفت‌‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بی‌تردید یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی کشورما ست و هر سال بر حجم و دامنه آن افزوده می‌شود.

وی افزود: به عبارت دیگر دوستداران کتاب هر سال بی‌صبرانه در انتظار فرا رسیدن روزهای برگزاری نمایشگاه هستند تا به استقبال این واقعه بزرگ و با شکوه فرهنگی بروند.

مدیر انتشارات تجلی‌مهر به گذشت سال‌ها از برپایی نخستین‌ دوره نمایشگاه کتاب اشاره و تشریح کرد: آمار و ارقام حکایت از رشد کمی و کیفی این رخداد فرهنگی بزرگ دارد، رخدادی که نه تنها در این مرز و بوم، بلکه در نگاه جهانیان نیز با احترام و شگفتی روبه‌رو است. برهمین اساس امیدوارم این روند تا صعود به قله‌های مرتفع‌تر تداوم داشته باشد.

وی ادامه داد: آمارهای موجود در عرصه صنعت نشر نشانگر رشد شایسته این صنعت در سه دهه گذشته است و بی‌گمان رسیدن به چنین مرتبه‌ای کار چندان سهل و آسانی نبوده است. پس به‌طور یقین باید قدردان تمام تلاش‌های ارزنده و متعهدانه‌ای باشیم که برای صنعت نشر ما چنین فرصت‌هایی را پدید آورده است.

شرفشاهی یادآور شد: با توجه به جایگاه حساس و اهمیت نشر باید زمینه‌ای فراهم شود، تا موانع و مشکلات موجود در این عرصه رفع شود و با تدابیر شایسته‌ای که در نظر گرفته می‌شود، امکان رونق و بهره‌گیری افزون‌تر جامعه از تولیدات فرهنگی مهیا شود.

وی به برخی از تدابیر ضروری این حوزه اشاره کرد و گفت: پشتیبانی جدی از اهل قلم و ناشران، حمایت از دیگر فعالان این عرصه با حرکت به سمت تهیه و تولید مواد نخستین چاپ و نشر که به خودکفایی این صنعت، قطع وابستگی، ایجاد اشتغال و سودآوری ارزی می‌انجامد، می‌تواند چشم‌اندازهای روشن‌تری را پیش روی ما بگشاید.

این شاعر افزود: از سوی دیگر موفقیت‌های به دست آمده در این زمینه ایجاب می‌کند برنامه‌های وسیع‌تر و هوشمندانه‌تری با توجه به قابلیت‌های موجود اندیشیده شود و به اجرا در آید، تا امکان حضور ناشران ایرانی در بازارهای کتاب جهان پررنگ‌تر شود.

وی در پایان با تاکید بر این موضوع که کامیابی‌های فعلی نباید سبب غفلت مسوولان و متولیان این عرصه نسبت به آسیب‌ها و آفت‌های مخرب آن باشد اظهار کرد: گردآوری آرا و نظرهای اهل قلم، ناشران و فعالان حوزه نشر و پیگیری و تحقق خواسته‌های آنان، اقدام مطلوبی‌ است که به‌طور حتم دلگرمی بیشتر آنان، توسعه چشم‌گیرتر این حوزه و رضایتمندی مخاطبان را در پی خواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط