مرادي با اشاره به وجوه اين طرح، اظهار كرد: اين شادابسازي شامل رنگآمیزی بخش کودک و نوجوان، تهیه تابلوي اعلانات و نصب مطالب و اخبار ویژه این بخش، ایجاد محیطی گرم و صمیمی برای جذب بیشتر كودكان و نوجوانان به محیط کتابخانه است.
وي همچنين از برپایی نمایشگاههای تازههای کتاب در کتابخانههای شهرستان به صورت دایمی به عنوان يكي ديگر از خدمات اين اداره كل خبر داد و افزود: اين اداره فعاليتهاي بسياري براي برقراری ارتباط بیشتر با جامعه بالقوه و بالفعل خود در بالا بردن میزان خدمات عمومی کتابخانهها در شهرستان انجام داده است.
مرادي همچنين درباره حضور اعضا در كتابخانههاي مختلف شهرستان گفت: حدود 25 هزار نفر زن و 23 هزار نفر مرد در طول سال 90 به كتابخانههاي عمومي ماسال مراجعه كردند.
به گفته وي، بیش از 20 هزار عنوان کتاب طي سال 90 برای استفاده در خارج از کتابخانه امانت داده شد و حدود 19 هزار عنوان کتاب نيز براي مطالعه در محیط کتابخانه توسط مراجعان به امانت گرفته شد.
وي از دریافت بیش از 300 عنوان کتاب اهدایی به ارزش ریالی پانزده میلیون ریال براي كتابخانههاي ماسال نيز خبر داد و يادآور شد: تشکیل بخش مرجع و اطلاعسانی و ارايه خدمات آنلاین در بخش مرجع کتابخانه عمومی شهدای ماسال، جداسازی بخش کودک و نوجوان از مخزن اصلی در تمام کتابخانهها و نصب بارکد در پشت جلد کتاب براي سهولت در امانت رایانهای کتابهاي چاپی و الکترونیکی را نيز ميتوان در زمره اين فعاليتها قرار داد.
وي در بخش ديگر سخنان خود به شاخص رشد خدمات كتابخانههاي عمومي شهرستان ماسال اشاره كرد و گفت: امانت كتاب در سال 90 كتابخانههاي ماسال حدود 62/17درصد نسبت به سال 89 رشد داشته است.
به گفته مرادي، مراجعه عمومي بانوان به كتابخانهها نيز 23 و 57 درصد و مراجعه عمومي مردان 6/23 درصد نسبت به سال 89 رشد داشته است.
وي با بيان اينكه تعداد اعضاي كتابخانههاي عمومي در سال 89، يك هزار و 483 نفر بود، اظهار كرد: اين تعداد در سال 90 به يك هزار و 785 نفر افزايش يافت و با رشد 36/20 درصدي همراه بود.
نظر شما