معاون پژوهشي دفتر موسسه تنظيم و نشر آثار امامخميني(ره) از معرفی شخصیت امام فقط در قالب مکتوبات انتقاد كرد و گفت: بايد هنر را در خدمت نشر اندشههاي امام بهكار گرفت./
وی درباره مشخصات افرادی که بر این آثار نظارت میکنند، گفت: ناظران افرادیاند که با آثار و اندیشههای امام راحل به خوبی آشنا هستند و در این حوزه اطلاعات کافی دارند. این آثار پس از تالیف، دوباره بازبینی میشوند و سپس مراحل انتشار را میگذراند.
پویا درباره ویژگیهایی که آثار امام(ره) را از دیگر آثار متمایز میکنند، گفت: امامخمینی(ره) در رشتههای بسیار گوناگونی از جمله رشتههای عقلی، فقهی، فلسفی و... قلم میزدند در این آثار معمولا آرای تازهای ارایه شدهاند که قابل تاملاند. مهم آن است، نویسندهای که در حوزه شناساندن آثار امام راحل فعالیت میکند، بتواند این آرای جدید را استخراج و با نظریههای جدید منطبق کند. در بخش مسایل سیاسی و اجتماعی هم سند معتبر «صحیفه امام» است. ایشان در ۲۲ جلد آرا و اندیشههای سیاسی خود را بیان كردهاند. این اندیشهها در کتاب دیگری به نام تبیان به صورت موضوعی گردآوری شدهاند.
معاون پژوهشی دفتر نشر آثار امام خمینی(ره)، درباره نحوه شناساندن شخصیت امام راحل به جوانان گفت: دفتر نشر آثار امام خمینی(ره) در اين زمينه از دو سال گذشته اقدام به نشر آثاری کرده است که مفاهیم اخلاقی دیدگاههای بنیانگذار جمهوری اسلامی را با زبانی ساده و روان برای جوانان بازگو میکند.
پویا با بیان اینکه «بخش بینالملل این مرکز از آثاری که در سطح بینالمللی درباره اندیشههای امام منتشر میشوند، حمايت ميكند» گفت: این دفتر همواره میکوشد آثاری را که در این زمینه در سطح دنیا منتشر میشوند خریداری کند. ۹۰ درصد این آثار، در تایید آرای امام (ره) نوشته میشوند اما این مرکز معدود آثاری را هم که در انتقاد به اندیشههای امام خمینی(ره) نوشته میشوند خریداری و پاسخ آن را به صورت مکاتبه برای نویسنده ارسال میکند.
وی با اشاره به اینکه نباید معرفی شخصیت امام را فقط به نشر آثار ایشان در قالب مکتوبات محدود کرد، افزود: در بسیاری از نقاط دنیا شخصیتهای بزرگ با ابزار متنوعی معرفی میشوند و هنر در خدمت معرفی بزرگان است. این درحالی است که آثار هنری معدودی درباره شناخت شخصیت امام خمینی(ره) خلق شده اند.
نظر شما