به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اصغرنیا گفت: باید از ظرفیت فرهنگی کشور بهخوبی استفاده کنیم و قدر جوانان و دانشجویان مستعدمان را بیشتر از اینها بدانیم. همچنین باید برای تمام قشرهای جامعه و از جمله معلولان هم تدبیری بیندیشیم که آنها هم مانند سایر افراد جامعه بتوانند از این عرصه فرهنگی استفاده کنند.
وي با بیان اینکه حرکتهای جنبی نمایشگاه با اینکه فضای خوبی به نمایشگاه داده است عنوان كرد: باید مخاطبان كتاب بيشتر شناخته شوند؛ عمده آنها جوانان و دانشجویانند و ما باید به فکر این باشیم که این جوانان خودجوش به خرید کتاب اقدام کنند و از مطالب کتابها لذت ببرند.
اصغر نيا اضافه کرد: جوانان اکنون با جوانان دهه ۶۰ تفاوت دارند. این جوانان تنوعطلباند و باید با راهکارهای مفید و کارشناسی شده آنها را به سوي کتاب و کتابخوانی جذب کرد. ضمن اینکه برخی جونان توان مالی برای خرید کتاب ندارند و بیشتر انرژی را باید برای علایق آنها صرف کرد.
اضغرنیا در ادامه گفت: کیفیت کتاب با کمیت آن همخوانی ندارد، با اینکه از لحاظ کمیت هر سال شاهد رشد در عرصه مکتوب هستیم اما واقعیت این است که به اندازه رشد کمی کتابها در نشر کشور، كيفيت آن رشد نميكند.
وی به حوزههای مختلف کتاب هم اشاره کرد و گفت: در برخی از حوزهها از جمله جامعهشناسی ضعف داریم وقتی کسی به دنبال یک کتاب جامعهشناسی میگردد با مشکل مواجه است، با اینکه فعالیت در عرصه مکتوب دین و مذهب بسیار ارزنده است اما باید به همه حوزهها بپردازیم و برای رفع نیاز جوانان به فکر کیفیت بیشتری در كتابها باشیم.
بیست و پنجمین نمایشگاه بينالمللي کتاب تهران تا ۲۳ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی میتوانند از ساعت ۱۰ صبح تا هشت شب از این مکان فرهنگي دیدن کنند.
یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۱
نظر شما