مدیر پروژه طرح آموزش الكترونیكی رسالهنویسی (آمال)، در گفتوگو با خبرگزاری كتاب ایران (ایبنا)، درباره این طرح گفت: روش آموزش مجازی امكان دسترسی دانشجویان كل كشور را به كلاس درس استادان خبره مهیا میكند.
مسعود نظریمنش، در پاسخ به این پرسش كه «ارایه نسخهای الكترونیكی كه مخاطبان بتوانند به كمك آن به اهداف آموزشی خود برسند چه اهمیتی دارد؟» گفت: هدف از این دوره، تقویت دانشجویان در مرحله تصویب تا انجام رساله كارشناسی ارشد و دكتری است كه اين طرح به پیشنهاد نشر دانشگاهی و با تصویب وزارت علوم تدوین شده است.
وی افزود: كل این بسته آموزشی شامل 9 مهارت ضروری برای انجام هر پروژه پایاننامهای است كه شامل دورههای «تدوین طرح پیشنهادی»، «تدوین رساله و گزارشنویسی»، «آموزش شیوههای پژوهش (روش تحقیق)»، «مقالهنویسی»، «شیوههای استناد»، «ویرایش صوری – زبانی»، «راهبردهای جستوجوی اطلاعات»، «فن ترجمه» و «شیوه ارائه مطالب» میشود.
نظریمنش، درباره نقاط قوت این طرح گفت: فراگیران دوره از مرحله نخست كه همان پروپوزالنویسی است تا مرحله دفاعیه میتوانند از مشاوره آنلاین برخوردار شوند. این دوره آموزشی كه به صورت یك بسته ارایه میشود، 70 ساعت برنامه را در بر دارد و قیمتش نسبت به دورههای موجود در بازار 90 درصد ارزانتر است.
روش آموزش در این طرح موضوع دیگری بود كه نظریمنش به توضیح درباره آن پرداخت و گفت: در آموزش این طرح از فایل چندرسانهای و جزوات صوتی و متنی در كنار كلاس درس آنلاین استفاده شده است و هیات علمی مولف این بسته، اعضای دانشگاههای تربیت مدرس تهران، علامه طباطبایی و شهید بهشتی هستند.
وی مهمترین امكانات این بسته را «امكان مطالعه درس در زمان دلخواه»، «امكان بهرهگیری از كلاس درس استادان معتبر كشور»، «پرسش و پاسخ و مشاوره با استادان خبره این حوزه» و «پرداخت هزینه بسیار اندك نسبت به آثار مشابه» دانست و گفت: این بسته در نمایشگاه كتاب تهران با تخفیف 25 درصد ارایه میشود و میتواند برای دانشجویان و همچنین اساتید مشاور دانشگاهها مفید باشد.
مدیر پروژه طرح «آمال» در پایان گفت: این طرح كه نمونه خارجی مشابه هم ندارد، با هدف ارتقای مهارت دانشجویان در تهیه اسناد علمی، به عنوان سرمایه دانشی دانشگاهها، میتواند مفید باشد و علاقهمندان به این طرح میتوانند تمام اطلاعات تكمیلی را از پایگاه اینترنتی www.theses.ir كسب كنند.
كارگروه علمی این دوره شامل دکتر محمد قهرمانی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر حجت رسولی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر سید جمالالدین طبیبی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیر گروه مدیریت خدمات بهداشت، دکتر حسین ملانظر، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر محمدمهدی طهرانچی، عضو هيات علمی و ریاست دانشگاه شهید بهشتی، دکتر آزیتا سالاریان، مشاور و مدیر پروژه در گروه تخصصی مدیریت و برنامهریزی شركت توسعه كاربری فناوری اطلاعات، مدرس و پژوهشگر ارشد، دکتر لیلا نظریمنش، معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی، دکتر احمد سلطانینژاد، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، مهندس شهروز گواهی، کارشناس ارشد برق، مدرس و پژوهشگر ارشد و مهندس هومن عباسپور، سر ویراستار و دبیر مجموعه «گنج ایرانی»، مدرس و پژوهشگر ارشد هستند.
این طرح در اواخر بهمن ماه سال 1390 و با حضور دكتر حسین نادریمنش، معاون آموزشی وزارت علوم و محمدمهدی طهرانچی، رئیس مرکز نشر دانشگاهی و جمعی از استادان دانشگاهها و مدیران سازمانها با حضور خبرنگاران رونمایی شد.
مركز نشر دانشگاهی آموزش، یكی از مهمترین اركان هر نظام اجتماعی بهشمار میرود که به تناسب گسترش مهارتهای ضروری برای همه اقشار جامعه، نیاز به ارتقای كمی و كیفی دارد. در جامعه آموزشی و پژوهشی کشور، یکی از مهمترین نیازهای آموزشی که تمام دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای خود متصور هستند، یادگیری شیوه تدوین عالمانه اسناد علمی، به ویژه پایاننامه، رساله و مقاله است. از آنجا که چنین مستنداتی در بردارنده نتیجه تلاش و دستاوردهای گروههای پژوهشی است، تنظیم و تدوین روان آنها نقش به سزایی در چرخه علم ایفا ميكند.
غرفه مركز نشر دانشگاهی در سالن ناشران دانشگاهی، سالن 15، غرفه شماره 13 واقع شده است. بهای این بسته 50 هزار تومان است كه با تخفیف 25 درصدی در نمایشگاه به فروش میرسد.
بيستوپنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران از 13 تا 23 ارديبهشت در مصلاي امامخميني(ره) برگزار ميشود.
دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۶
نظر شما