به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اللهیان گفت: نمایشگاه کتاب میعادگاه اهالی فرهنگ و هنر است و ما هرساله، وظیفه و علاقه خود می دانيم که از نمایشگاه دیدن و از اهالی کتاب، از جمله، ناشران و نویسندگان قدردانی کنیم.
وی افزود: نمایشگاه کتاب تهران امروزه یک مرجع بینالمللی است که از سراسر جهان در این نمایشگاه شرکت میکنند و به تبادل اندیشه و فرهنگ میپردازند. بهویژه فرهنگ و تفکر اسلامی که این نمایشگاه میتواند رسانه مفیدی برای انتقال آن به همه جهانیان باشد.
نماینده مردم تهران در ادامه گفت: اکنون که انقلابهایی در جهان اسلام صورت گرفته ، جای آن دارد که در این زمینه فعالیتهای فرهنگی صورت گیرد، این نمایشگاه میتواند بسیار مفید و موثر باشد. همان طور که امسال به بحث بیداری اسلامی در نمایشگاه توجه ویژه و یک سالن بزرگ با همین نام هم در نمایشگاه دایر شده است.
اللهیان اضافه کرد: در نمایشگاه کتاب، صرفا بحث کتاب نیست بلکه جای ابتکارات خوبی چون سالن یاس و بیداری اسلامی و انتقال فرهنگ و فکر ایرانی اسلامی نیز وجود دارد.
وی درباره فضای کلی نمایشگاه هم گفت: در کل، این نمایشگاه میتواند یک بروز و ظهور خوب از فعالیتهای فرهنگی وزارت ارشاد، ناشران و نویسندگان ایرانی باشد که فضای بسیار خوبی را در این ۱۰ روز برای همه اهالی فرهنگ و ادب به وجود میآورد.
اللهیان درباره حقوق ناشران و خوانندگان کتاب افزود: در نشستها و برنامههایی که در طول نمایشگاه برگزار میشود باید از ناشران و مصرفکنندگان این کالای فرهنگی حمایت و همواره کتاب بهعنوان یک نیاز اساسی به همه عرضه شود.
وی در پایان سخنانش گفت: از همه دستاندرکاران در وزارت ارشاد و همه ناشران حاضر در این حرکت فرهنگی سپاسگزارم.
بیست و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران از دیروز، ۱۳ اردیبهشت برپا شده است و تا ۲۳ اردیبهشت در مصلای تهران دایر خواهد بود.
پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۷
نظر شما