به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، حبيبالله اسماعيلي گفت: در دومين دوره جايزه خليج فارس علاوه بر كتابها و پاياننامههاي منتشر شده در دو سال گذشته، كتابهاي خارجي و مقالههاي سي سال اخير نيز مورد داوري و ارزيابي قرار خواهد گرفت.
دبير علمي جشنواره خليج فارس افزود: همچنين در اين دوره براي نخستينبار مقالههايي كه درباره خليج هميشگي فارس در سي سال اخير نگاشته شده باشند نيز مورد ارزيابي قرار ميگيرند. بر اين اساس علاقهمندان ميتوانند تا پايان آذرماه 91 نسبت به ارسال كتاب، پاياننامه و مقالههاي خود به دبيرخانه اين جايزه اقدام كنند.
اسماعيلي عنوان كرد: جايزه دو سالانه خليج فارس در چهار حوزه تاريخ (عمومي و سياسي)، اسناد و مدارك و سفرنامه، جغرافياي خليج فارس، نقشهها و گويشها، ادبيات شامل داستان و شعر و در نهايت مقالات در هر سه حوزه فوق برگزار ميشود.
وي همچنين گفت: داوريها تا پايان اسفند ماه 91 ادامه خواهد داشت و مراسم اهداي جايزه دهم ارديبهشت سال آينده همزمان با روز ملي خليج فارس در شهر بوشهر برگزار ميشود.
دو جلد پاياني پژوهشنامه خلیج فارس منتشر شد
موسسه خانه کتاب همزمان با روز ملی خلیج فارس دو جلد پایانی پژوهشنامه خلیج فارس را منتشر كرد.
دبير علمي جشنواره خليج فارس اظهار كرد: پژوهشنامه خليج فارس مجموعهاي از مقالات صاحبنظران و کارشناسان این حوزه است که ميتوان از آن به عنوان مرجع مطالعات و تحقیقات بعدی در این حوزه استفاده كرد.
وي ادامه داد: از جمله صاحبنظرانی که در این پژوهشنامه به ارایه مقاله پرداختهاند میتوان به فاطمه نجفی، سیامک سرلک، سارا ماریا مایر، عبدالله صفرزایی، علیرضا خسروزاده، مهدی فتوت و حسن کیاراد اشاره کرد.
دبير علمي جشنواره خليج فارس بيان كرد: این دو جلد به کوشش دکتر عبدالرسول خیراندیش و مجتبی تبریزنیا منتشر شده است. پیش از این سه جلد نخستین این پژوهشنامه منتشر شده بود و دو جلد پایانی نیز همزمان با روز ملی خلیج فارس منتشر شد.
یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۸
نظر شما