نخستين نشست كميته دايمي نهضت مطالعه مفيد شهرستان بيرجند در سال 91 براي راهاندازي ايستگاههاي مطالعه و شيوه اجراي ماده سه (اهداف خرد) سند نهضت مطالعه مفيد در فرمانداري بيرجند تشكيل شد.-
محمدعلي قاسمزاده نداف با بيان اينكه برخی مواقع با هزینه اندک میتوان فضاهای مطالعاتی ایجاد کرد، ادامه داد: ايجاد ايستگاههاي مطالعه در مناطق پرتردد شهري در دستور كار قرار گرفته كه در مرحله نخست پارك توحيد در بلوار مدرس و پارك دولت در بلوار شعبانيه به اين امر اختصاص يافته است.
مديركل كتابخانههاي عمومي استان خراسان جنوبي نيز در اين نشست، كميته دايمي نهضت مطالعه مفيد را مکمل اهداف انجمن كتابخانههاي عمومي در ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی ذكر كرد و افزود: سند نهضت مطالعه مفید بنا به پیشنهادهای شورای فرهنگ عمومی و در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی تنظیم و پس از تأیید شورای انقلاب فرهنگی توسط رياست جمهور ابلاغ شده است.
محمد قريب به طرحهاي بيست و هشتگانه سند نهضت مطالعه مفيد اشاره كرد و گفت: در اين سند برنامههايي براي تمامي سازمانها نظير دانشگاهها، آموزش و پرورش، صدا و سیما و کانون پرورش فکری کودکان پيش بيني شده است.
قريب افزایش فضای کتابخانههای عمومی به میزان هشت متر به ازای هر 100 نفر، فراهم آمدن چهار جلد کتاب به ازای هر نفر در کتابخانههای عمومی و عضویت 35 درصد جمعیت كشور در کتابخانههای عمومی را از اهداف نهضت مطالعه مفید دانست و تصريح كرد: اگر بخواهيم گامی موثر در تحقق سند نهضت مطالعه مفيد در شهرستانها برداشته شود، باید موقعیت فرهنگی و اجتماعی شهرستان در سند دیده شود و ساختارهای جغرافیایی و اجتماعی هر شهرستان مد نظر مسوولان امر قرار گيرد.
رييس آموزش و پرورش شهرستان بيرجند نيز در اين جلسه با اشاره به تغییرات ساختاری ايجاد شده در حوزه نیروی انسانی در آموزش و پرورش، از حذف کتابدار از سیستم آموزشی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: کتابخانههای مدارس به شورای دانشآموزي سپرده شده است.
محمد زماني درباره تجهيز تمامي مدارس ابتدایی به کتابخانههای کلاسی بيان كرد: طبق اين طرح در هر کلاس ایجاد كتابخانهاي با حدود 30 تا 40 جلد کتاب پيش بيني شده است.
نظر شما