به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، رییس بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: هدف ما محدود کردن فعالیت نشر در کشور نیست بلکه تلاش کردهایم با مکانیزم علمی و طراحی نرمافزار و تشکیل کمیتهای از کارشناسان معاونت در اهميت دادن به فعالیت ارزنده ناشران، سره را از ناسره تشخیص دهیم.
وی تقابل و رویارویی و به چالش کشیدن فعالیتهای فرهنگی را اقدام پسندیدهای ندانست و در ادامه ارتباط قوی و دوسویه معاونت متبوعش با اتحادیه ناشران را به جاده دو طرفه تشبیه کرد و گفت: برگزاری جلسات مشترک بین اعضای اتحادیه و مسوولان اداره کتاب ضروری است و قطعا در صورت برگزاری جلسات مدون با دستور جلسه مشخص میتواند در رفع موانع و مسایل روز ناشران موثر واقع شود اما ناشران نیز باید از مردم و اهداف کلان فرهنگی دور نشوند و به سمت و سوی حرفهای شدن گام بردارند.
دری به توجه و ضرورت بررسی کارنامه ناشران توسط خود ناشران و اتحادیهها اشاره كرد و گفت: ما نیز در ارزیابی عملکرد ناشران معدل آنها را بررسی میکنیم نه نمره ناشران در یک موضوع.
درصدی خطا در ممیزی کتاب غیرقابل انکار است
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: من نمیتوانم تضمین صددرصدی بدهم که خطا در ممیزی کتاب وجود ندارد اما در تلاشیم که قانون را ملاک سلایق کنیم نه سلایق را ملاک عمل. همگان تصدیق میکنند ناشری که میگوید بنده اطلاع از محتوای کتابهای خود ندارم نمیتواند در جرگه ناشران حرفهای فعالیت کند.
دری ادامه داد: سال گذشته کمیته رسیدگی به تخلفات ناشران چند جلسه داشته و درباره چند ناشر رای صادر شده است. تلاش میکنیم که اگر تخلفات ناشری مکرر روی نداده، این تخلفات را به نمایشگاه تعمیم ندهیم.
معاون امور فرهنگی در پایان اظهار امیدواری کرد كه این اعتنا به حضور ناشرانی که پروندهشان در کمیته رسیدگی به تخلفات معاونت در دست بررسی است در نماشگاه امسال مورد توجه قرار گیرد و معدود ناشرانی که تعدادشان از انگشتان دو دست تجاوز نمیکند نسبت به تغییر رویه در فعالیتهای حرفهای خود اقدام کنند.
در این جلسه اعضای هیات مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان نیز از موانع و مسایل پیشروی اتحادیه و نیز حمایتهای معاونت از اعضای آن گزارشی ارایه کردند.
دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۱
نظر شما