احسان عباسلو در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) اظهار كرد: معمولا هر برنامهاي كه در سراي اهل قلم برگزار شود، بايد كتابمحور باشد و يكي از شرايط اصلي آن، كيفيت آثار است.
وي ادامه داد: ناشران و مولفان تهراني معمولا ارتباط خوبي با سرا دارند و پس از دعوت از آنان، در جلسات حضور پيدا ميكنند،اما در اين باره با ناشران شهرستاني مشكل داريم. بخشي از اين مشكلات به دليل عوض شدن نشاني محل انتشارات است و برخي ديگر هم به بيعلاقگي آنان به اين كار ناشي ميشود.
عباسلو با بيان اينكه اغلب ناشران شهرهاي ديگر كتابي را براي سراي اهل قلم نميفرستند اظهار كرد: البته در برخي از شهرها سراي اهل قلم ايجاد شده است و ناشران نشستهاي خود را در اين مجموعهها برگزار ميكنند.
وي اظهار كرد: معمولا از شهرستانهاي همجوار تهران براي برگزاري نشست نقد و بررسي ميآيند اما برخي ديگر مدعياند كه نميتوانند به دليل مسافت طولاني، به اين مراسم بيايند.
به گفته عباسلو، معمولا موانع مختلفي براي حضور ناشران شهرستاني در سراي اهل قلم وجود دارد كه يكي از اين موارد، موضوع اقامت و اياب و ذهاب ناشران و مولفان است كه ميتوان در تعامل با مسوولان اين هزينه را تقبل كرد.
مدير سراي اهل قلم يادآور شد: البته ناشران هم بايد در اين ميان مساعدت كنند و كتابهاي خود را براي سرا ارسال كنند تا بررسي شوند.
وي گفت: همچنين به سازمانها و نهادهاي فرهنگي كشور اعلام كرديم كه نشستهاي پيشنهادي خودشان را براي اجرا در نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران اعلام كنند اما جز استان قم، هيچ استان ديگري پيشنهادش را ارايه نداده است.
عباسلو اظهار اميدواري كرد كه رابطه ناشران و مولفان شهرستان با سراي اهل قلم خانه كتاب تقويت شود تا امكان نقد و بررسي آثار آنان نيز فراهم شود.
دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۵
نظر شما