سه‌شنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۸
لزوم ایجاد اتاق فكر دفاع‌مقدس با همفكري فرماندهان جنگ

سردار هادي مرادپيري، رييس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع‌مقدس گفت: بر اساس تحقيقات ميداني، احساس می کنم كه جاي اتاق فكر و هم‌انديشي دفاع‌مقدس در پژوهشگاه خالي است. بهتر است اين اتاق با همفكري فرماندهان و شخصيت‌هاي موثر در جنگ ايجاد شود.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) مراسم معارفه سردار سرتيپ 2 پاسدار هادي مرادپيري، رييس جدید پژوهشگاه علوم و معارف دفاع‌مقدس، صبح امروز (22 فروردين ماه) با حضور جمعي از مسوولان بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس و معاونان آموزشي و پژوهشي پژوهشگاه علوم و معارف دفاع‌مقدس برگزار شد.

در این مراسم «سردار ناصر سعيدي» معاون هماهنگ كننده بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس، سخناني درباره جايگاه پژوهشگاه در حوزه انتقال فرهنگ دفاع‌مقدس به نسل‌هاي آينده ارايه كرد.

وي هشت سال دفاع‌مقدس را رويدادي بزرگ و بي بديل خواند و اظهار كرد: با توجه به عظمت و گستردگي معنوي و جغرافيايي دفاع مقدس، جمع‌آوري اسناد و ساماندهي آن‌ها و همچنين تبيين و تحليل اسناد جنگ ضروري است.

معاون هماهنگ كننده بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس با اشاره به اين‌كه تاكنون از حقيقت و فلسفه دفاع‌مقدس غفلت شده، گفت: تجربيات دفاع‌مقدس، حتي در عرصه قدرت ملي نيز اثرگذار تلقي مي‌شود و نسل‌هاي آينده را تحت تاثير قرار خواهد داد.

سردار سعيدي يادآور شد: تاثيرات دفاع‌مقدس در ابعاد سياسي، فرهنگي و حتي رواني جامعه، قابل توجه است و اين پيام‌ها بايد مانند پيام عاشورا در جامعه ترويج شوند.

سپس اميرسرتيپ سيد علي اكبر موسوي قويدل، يكي از طراحان عمليات‌هاي دوران دفاع‌مقدس و پژوهشگر فعال در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع‌مقدس، از اقدامات شهيد احمد سوداگر در عرصه علمي جنگ ياد كرد و گفت: مدتي در دافوس سپاه مشغول به تدريس بودم. در آن دوران، هادي مرادپيري جواني بيست و چند ساله بود و پويايي و تلاش چشمگيري داشت.

وي با تاكيد بر لزوم حمايت از سردار مرادپيري گفت: اميدوارم كه حضور اين سردار در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع‌مقدس، فرصتي براي بيان واقعيات جنگ در كتاب‌ها ايجاد كند؛ چون هنوز برخي از آثار، مغايرت‌هاي محتوايي با يكديگر دارند.

در ادامه، سردار سرتيپ 2 پاسدار هادي مرادپيري، به تبيين بخش‌هايي از اقدامات آينده خود در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع‌مقدس پرداخت و اظهار كرد: اميدوارم كه بتوانيم راهي را كه شهيد احمد سوداگر آغاز كرده  به خوبي ادامه دهيم.

وي افزود: بر اساس تحقيقات ميداني احساس كردم كه جاي اتاق فكر و هم‌انديشي دفاع‌مقدس در پژوهشگاه خالي است. بهتر است اين اتاق با همفكري فرماندهان و شخصيت‌هاي موثر در جنگ ايجاد شود.

رييس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع‌مقدس كه پيش از اين، سه سال تجربه تدريس درس دو واحدي «آشنايي با مباني دفاع‌مقدس» در دانشگاه‌ها را به عهده داشته، تاكيد كرد: به نظرم مي‌توان از دفاع‌‌مقدس به عنوان يك علم در دانشگاه‌ها استفاده و آن تجربيات را به نسل‌هاي آينده منتقل كرد.

مرادپيري با تاكيد بر اهميت ورود هر چه پررنگ‌تر دانشگاه‌ها در مسير ترويج و توسعه دفاع‌مقدس گفت: پيشنهاد مي‌كنم كه رشته «دفاع‌مقدس» با هدف تربيت استادان آينده دفاع‌مقدس در دانشگاه‌ها تاسيس شود كه اين امر، مستلزم رايزني با وزارت علوم است.

وي در پايان سخنانش يادآور شد: گويا در طول 10 سال گذشته، بيش از سه مجلد از «دايرةالمعارف دفاع‌مقدس» آماده چاپ نشده است. تلاش مي‌كنيم كه هر چه زودتر اين پروژه را به سرانجام برسانيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط