به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، در بخشي از مقدمه كتاب «سفر به قلهها» درباره گزارشنويسي جنگي در ايران آمده است: «اوج گزارش نويسي جنگ در عمليات كربلاي 5 ظاهر شد. شكوه اين عمليات كه از آن به عنوان كوره ذوب ارتش عراق ياد شد، موجب گرديد تا نويسندگان و گزارشگران رسانهها با ولع بيشتري كلمات را به كام صفحات بكشند.
اما آنچه بيش از هر چيز گزارشهاي اين عمليات را خواندنيتر ميكرد، ادبياتي بود كه قبل از آن فاصله زيادي با گزارش نويسي داشت. با برچيده شدن اين فاصله شيوه گزارش نويسي در عمليات و الفجر 10 به نوعي پختگي رسيد كه ضمن حفظ بار ادبي خود توانست به مرزهاي ادبيات داستاني نيز وارد شود، مرزهايي كه به اعتقاد بعضي محل جولان گزارشگر است.»
در اين كتاب، گزارش «حلبچه» نوشته هدايتالله بهبودي روايتي درباره بيستوپنجم تا سيام اسفند ماه سال 1366 است كه تا كمپ مجروحان شيميايي پيش ميرود.
گزارش «سفر به قلهها» نيز نوشته هدايتالله بهبودي است و از بازديد خبرنگاران داخلي و خارجي ازمناطق آزاد شده توسط رزمندگان ايراني حكايت دارد.
ياسر هشترودي در گزارش «کردستان عراق، حکايت ناگفتهها» از حضور 14 خبرنگار، عكاس و فيلمبردار در كردستان عراق نوشته و 2 گزارش پاياني كتاب «سفر به قلهها» با عنوانهاي «خاکريزهاي ايمان» و «بهار در آبان» از مرتضي سرهنگياند.
اين كتاب در قطع رقعي و ۱۱۱ صفحه با شمارگان ۲۵۰۰ نسخه و بهاي 22 هزار ريال منتشر شده است.
جمعه ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۰
نظر شما