به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از نیوز روم، این کتاب شامل دستورهای غذایی مغذی از ساده تا پیشرفته است که بومی های پاناما با استفاده از مواد غذایی که به راحتی در مغازه ها و یا باغچه های خانه هایشان پیدا می شود، می توانند آنها را تهیه کنند.
این کتاب نخستین بار به زبان اسپانیایی نوشته شد و پس از آن توسط پاتریشیا میراندا آلن به زبان بومی ترجمه شد.
مراسم اهدای این جایزه ششم مارس (15 اسفند) در نمایشگاه کتاب آشپزی پاریس برگزار می شود. در نمایشگاه کتاب های آشپزی پاریس سرآشپزها، ناشران، نویسندگان، توزیع کنندگان، کتابفروشان و علاقه مندان به مواد غذایی حضور می یابند.
خانم میراندا آلن علاوه بر بردن این جایزه در بخش بهترین سرآشپز زن این نمایشگاه نیز نامزد دریافت جایزه شده است.
«جوايز كتاب آشپزي جهان» كه نخستين بار توسط ادوارد كوانترو در سال 1995 تاسيس شد از سال 2001 به جايزه كتاب آشپزي گورمان تغيير نام يافت. ادوراد كوانترو اكنون رييس هيات داوران اين جايزه است.
کتاب «سانگريا- دستور پخت عشق» از هندوستان سال گذشته این جایزه را از آن خود كرد.
پنجشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۲
نظر شما