به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) دری پرداختن به موضوعاتی چون دفاع مقدس را در سبک داستان کوتاه کمرنگ خواند و گفت: موضوع دفاع مقدس بیش ازاینها جای کار دارد و امیدواریم با همکاری بنیاد ادبیات داستانی و برگزاری همایشهای اینچنینی به این موضوع توجه بیشتري شود. همچنین داستان انقلاب و داستان زندگینامههای افراد تاثیرگذار در سرنوشت مملکت هم بیش از اینها جای کار دارد.
برنامههای بعدازظهر همایش داستان کوتاه، با میزگرد آسیبشناسی ادامه یافت که در آن محسن سلیمانی، فیروز زنوزی جلالی، زهرا زواریان و کامران پارسینژاد به موضوعات و مسایل داستان کوتاه در ایران پرداختند.
پس از میزگرد، سیامک گلشیری، درباره موقعیت در داستان کوتاه، سخن راند و پس از او پژمان بازغی، داستان «نفر سوم از سمت چپ» اثر مجید قیصری را خواند.
سید احمد نادمی موضوع ترجمه و داستان کوتاه را با ارایه مقالهای بررسی کرد و گفت: ترجمه در جهان امروز و عصر ارتباطات یک ضرورت به حساب میآید. امیدواریم این همایشها و بنیاد ادبیات داستانی قدمهای محکم و خوبی را برای بهتر شدن حال ترجمه در ادبیات داستانی بردارند.
محمد رجبی،دیگر سخنران این همایش بود که به عناصر و لوازم نویسندگی پرداخت و داستان کوتاه را یکی از سبکهای مهم در نویسندگی خواند.
پس از این سخنرانی گروه موسیقی «اینک» به اجرای موسیقی پرداخت. اجرای این گروه با روایت یکی از داستانهای شیخ اشراق سهروردی همراه بود.
بهمن دری در پایان مراسم ضمن ایراد سخنرانی، بههمراه محمد حسنی، مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی از لوگوی انتشارات عصر داستان و کتاب «بهترین داستانهای جهان» رونمایی کرد.
نخستین همایش داستان کوتاه از ساعت 9 صبح امروز 25 بهمن آغاز شد و با برنامههای مختلف تا ساعت 19 ادامه داشت.
سهشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۲
نظر شما