به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) هجدهمين نشست تخصصي موزه ملي ايران، به «دانش سكهشناسي و كاربرد آن در مطالعات تاريخي» اختصاص دارد. صفورا برومند درباره چگونگي شناخت سکههاي تاريخي و نقش آن در مطالعات، تحقيقات و پژوهشهاي محوطههاي باستاني بحث و تبادل نظر ميكند.
امکان دسترسی به سکههای مربوط به ادوار تاریخی گوناگون بیش از سایر آثار و منابع باستانشناسی و تاریخی است؛ به اين دليل كه در هر كاوشهاي باستانشناسی، تعدادي سکههای كهن و قديمي از دورههاي مختلف تاريخي به دست ميآيد و اين مسکوکات قدیمی، منبع عظیمی از اطلاعات را برای مورخ و محقق دربردارد.
صفورا برومند عضو هيأت علمي پژوهشکده تاريخ پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي است. وي داراي كتابهايي نظير «پژوهشي بر فعاليت انجمن تبليغي کليسا
(C. M. S) در دوره قاجاريه»: موسسه مطالعات تاريخ معاصر ايران، «سرکنسولگري بريتانيا در بوشهر 1332ـ1177 ه. ق»: مرکز چاپ و انتشارات وزارت امور خارجه، «تاريخنگاري به شيوه راديو BBC»: انتشارات دفتر پژوهشهاي راديو است.
وي همچنين در زمينه «سکههای چکشی دوره قاجار» در موزه تماشاگه پول، «درآمدی بر دانش سکهشناسی و کاربرد آن در مطالعات تاريخ اجتماعی» در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، «معرفی دانش سکهشناسی و آسيبشناسی اين مطالعات در ايران» و «آشنايی با دانش سکهشناسی و کاربرد آن در مطالعات تاريخی» در دانشگاه آزاد واحد شهر ری سخنراني كرده است.
نشست تخصصي دانش سکهشناسي روز سهشنبه 27 ديماه ساعت 10 و 30 دقيقه در تالار نشستهاي تخصصي موزه ملي برگزار خواهد شد.
دوشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۵
نظر شما