وی کتابهای موجود در این مجموعه را در حوزه ادبیات ایران و جهان و به دو زبان فارسی و عربی دانست و تصریح کرد: بیشتر منابعی که به تازگی خریداری شده در زمینه زبان و ادبیات عرب بوده است.
وي ادامه داد: این کتابها در موضوعات مختلفی مانند کتابشناسیهای مربوط به ادبیات، کتابهاي مرجع ادبیات، تذکره شعرا، دیوانهای اشعار، نقدهای ادبی، متون ادبی کهن، زبانشناسی، فرهنگهای فارسی و عربی، واژهنامههای ادبیات زبانهای مختلفی چون فارسی، عربی، فرانسه، روسی و...، طنز و فکاهیات، داستانهای فارسی و نقد آنها، تاریخ ادبیات ایران و جهان و همچنین پایاننامههای مربوط به ادبیات است.
مشایخی با اشاره به وجود 42 نسخه نشریه تخصصی در این مجموعه، گفت: افزون بر این، تعداد 150 تا 200 کتاب دیجیتال نیز در اختیار پژوهشگران قرار دارد.
وی مراجعان به این کتابخانه را از ابتدای سال تاکنون بیش از 11 هزار و 200 نفر اعلام کرد و گفت: 6 هزار و 550 نفر از این افراد را آقایان و چهار هزار و 660 نفر را بانوان تشکیل دادهاند.
وی تأکید کرد: مراجعان آبانماه به نسبت اولین ماه افتتاح این کتابخانه به دو برابر افزایش یافتهاند و این در حالی است که منابع مطالعه شده در آبان به نسبت اردیبهشت 10 برابر شده است.
کتابخانه تخصصی ادبیات کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، در اردیبهشت ماه 1390 با اهدافی چون متمرکز سازی منابع تخصصی ادبی در یک مجموعه شروع به کار کرد.
نظر شما