به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از ستاد خبري جشنواره شعر فجر، ملکمحمدي با اشاره به وجود شعر در ميان مردم به عنوان سنتي كهن گفت: وقتی مردمي سالهاست براي عزاداري سلار شهيدان، امام حسين (ع) و يارانش در مساجد و تكيهها از شعرهاي سوزناک و حماسي استفاده كردهاند و همچنين تمام شعرهاي انقلابيشان را از شاعران وام گرفتهاند، نميتوان گفت كه شعر را از زندگي خود جدا ميپندارند.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس از تلاش مجلس بهويژه کمیسیون فرهنگي براي گسترش شعر و حمايت از شاعران كه به گفته او «حاضران هميشگي ميدانهاي انقلابي و حاميان حفظ ارزشهاي ملت» بودهاند خبرداد.
وي افزود: در گذشتهاي نزديک و در دوران پهلوي ما از دوران شكوه شعر خود عقب مانده بوديم و بهجز چند شاعر برجسته در اين عرصه اتفاق خاصي رخ نداد اما پس از انقلاب به بركت توجهات رهبر معظم انقلاب كه خود شاعري فرهيخته هستند شعر به جايگاه واقعي خود بازگشت.
ملکمحمدی با اشاره به سابقه طولاني و غني شعر در كشور و همچنين لطف و عنايت امام(ره) و مقام معظم رهبري به این هنر گفت: ما وظيفه داريم با تصويب امكانات و خدمات كافي از جمله بيمه برای شاعران، جايگاه شعر و شاعري را بزرگ بداريم.
شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۷
نظر شما