زندگينامه و خاطراتی از اميرسرتيپ شهيد رحمان فروزنده، فرمانده فقيد لشكر 21 حمزه سيدالشهدا (ع) به قلم مژگان حضرتيان در كتاب «انتظار شيرين» تدوين شده و همزمان با اولين سالگرد شهادت او به همت انتشارات سورهسبز به چاپ خواهد رسيد.-
دفترچه خاطرات كوچكي از اين فرمانده ارتشي به يادگار مانده كه مژگان حضرتيان از آن در نگارش كتاب «انتظار شيرين» استفاده كرده است؛ شهيد فروزنده در دستنوشتههايش به شرح برخي از عملياتهاي دوران دفاعمقدس پرداخته است.
تصوير اولين نامه شهيد رحمان فروزنده به همسرش در سالهاي جنگ، در بخشي از كتاب منتشر خواهد شد. از جمله ويژگيهاي اين كتاب ميتوان به همكاري بينظير همرزمان و دوستان شهيد فروزنده در گردآوري خاطرات اشاره كرد.
به گفته مژگان حضرتيان، حتي قناد محل زندگي اميرسرتيپ شهيد رحمان فروزنده با نوشتن نامهاي به اين نويسنده، خاطراتي از فرمانده فقيد لشكر 21 حمزه سيدالشهدا (ع) مطرح كرده است.
ويژگيهاي شخصيتي و تواناييهاي مديريتي اميرسرتيپ شهيد رحمان فروزنده در كتاب «انتظار شيرين» بيان شدهاند. اين اثر به همت انتشارات سورهسبز در دست چاپ قرار دارد و در مراسم اولين سالگرد شهادت رحمان فروزنده توزيع خواهد شد.
مسجد جامع زنجان در روز هفدهم آذر ماه و لشكر 21 حمزه سيدالشهدا در روز بيستويكم آذر ماه، ميزبان مراسم يادبود اميرسرتيپ شهيد رحمان فروزنده خواهند بود.
رحمان فروزنده، متولد سال 1342 در رشت بوده كه پس از فارغالتحصيلي از دانشگاه افسري، وارد دافوس آجا شده و تا مقطع دكترا پيش ميرود.
فروزنده از جانبازان دوران دفاعمقدس بوده كه در چندین عملیات بزرگ و موثر حضوری فعال داشته و با شایستگی، مراتب فرماندهی گروهان و گردان در لشکرهای 16 زرهي قزوين، 77 خراسان، فرماندهی 45 تکاور و جانشیني لشکر 77 ثامن الائمه(ع) خراسان را طي ميكند.
وي در سال 1386 به فرماندهی لشکر 21 حمزه سیدالشهدا (ع) منصوب ميشود و سرانجام پس از حضور موفق یگان تحت امرش در رزمایش بزرگ نیروی زمینی ارتش، بر اثر سانحه رانندگي در روز 21 آذر ماه 1389 به شهادت ميرسد.
نظر شما