چهارشنبه ۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۰
مهمترين مباحث تاريخي در «مباني علم تاريخ»

كتاب «مباني علم تاريخ» نوشته حسين مفتخري منتشر شد. نويسنده در اين كتاب اصول و مباني علم تاريخ را براي دانشجويان و علاقه‌مندان تاريخ تشريح كرده و به مهم‌ترين مباحث آن پرداخته است.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، كتاب «مباني علم تاريخ» ادعاي پژوهش يا ارايه مبحثي جديد در زمينه‌هاي تاريخي ندارد. تاريخ‌نگاران ايراني معتقدند كه مؤلف اگر توانسته باشد تأليفي قابل فهم از مهم‌ترين مباحث مربوط به اصول و مباني علم تاريخ براي دانشجوي اهل تاريخ که براي نخستين‌بار با اين موضوع روبه‌رو مي‌شوند فراهم كند، به نتيجه مورد نظر نايل شده است.

دكتر مفتخري در اين زمينه در مقدمه كتاب مي‌نويسد: دانش تاريخ مانند بعضي علوم اجتماعي ديگر جوان و جديدالتأسيس نيست و همه اصول و مباني آن در دوره معاصر شکل نگرفته است. تاريخ در هيأت سنتي خود در کشور ما دانش و معرفتي شناخته شده بود، ولي در دوره معاصر تحت تأثير بينش‌ها، روش‌ها و مکاتب تاريخ‌نگاري نوين غربي قرار گرفت.

اين كتاب براي درسي با عنوان «مباني علم تاريخ» در مقطع کارشناسي رشته تاريخ تنظيم و تدوين شده است، اما به نظر مي‌رسد براي دانشجويان مقطع کارشناسي ارشد گرايش‌هاي مربوط به رشته تاريخ نيز خالي از فايده نباشد.

كتاب «مباني علم تاريخ» در 127 صفحه و به بهاي 175000 ريال به كوشش سازمان مطالعه و تدوين كتب علوم انساني دانشگاه‌ها (سمت) منتشر و در اختيار دانشجويان و علاقه‌مندان تاريخ قرار گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها