نويسنده و پژوهشگر حوزه دين و مسايل اجتماعي از هفته كتاب به عنوان فرصتي براي تعاملات فرهنگي نويسندگان و عمق بخشيدن به اطلاعات اقشار گوناگون جامعه ياد كرد و گفت: نويسندگان در طول نشستهايي كه در اين هفته برگزار ميشود، ميتوانند به تبادل اطلاعات علمي و آثاري كه در دست تاليف دارند، بپردازند تا از تكرار و موازيكاري فاصله بگيريم.
نويسنده كتاب «ایستگاه آخر» و مجموعه «حيات پاكان» افزود: با انجام اقدامات فرهنگي لازم در توسعه فرهنگ كتاب و كتابخواني و معرفي فرايند توليد يك اثر در اين هفته، مخاطبان و اقشار گوناگون جامعه پيميبرند هدف از توليد يك كتاب، تنها جنبه اقتصادي آن نيست، بلكه عرضه يك تفكر و انديشه است كه ميتواند تاثيرات زيادي در آينده افراد و جوامع داشته باشد.
محدثي درباره رسالت نويسندگان و پژوهشگران در هفته كتاب عنوان كرد: يكي از بهترين اقداماتي كه ميتوان در اين هفته به توسعه آن دامن زد، برپايي نشستهاي فرهنگي با حضور نويسندگان و محققان آثار است. پژوهشگران با حضور در اين جلسات، علاوه بر كسب آگاهي از روش كار يكديگر و اطلاع از آخرين تاليفات و آثار منتشر شده، موفق به تبادل دادههاي فرهنگي ميشوند و در جريان اقداماتي كه در حال شكلگيرياند، قرار ميگيرند.
نويسنده حوزه دين و مسايل اجتماعي اظهار كرد: با وجود موسسات و نهادهاي فرهنگي، پژوهشي و مطالعاتي فراواني كه در نقاط گوناگون به ويژه شهر قم وجود دارند، محققان با حضور در اين نشستها و آگاهي از فرايندهاي تحقيقاتي موجود، از تكرار، موازيكاري و انجام تحقيقات با رويكردهاي مشابه پرهيز ميكنند. اغلب تاليفات و تحقيقات موسسات و نهادهاي ديني به ويژه در حوزه معارف اهلبيت(ع) مضموني واحد دارند و تنها با قلمي متفاوت نوشته ميشوند اما اصل موضوعات آنها يكي است. محققان با توسعه همانديشي ميتوانند از اين موازيكاريها بكاهند و توان خود را در حوزههاي جديد يا مغفول سرمايهگذاري كنند.
نوزدهمين دوره هفته کتاب جمهوري اسلامي ايران با شعار «يادگار ماندگار» از 22 تا 29 آبان ماه سال جاري در سراسر کشور برگزار ميشود.
نظر شما