مريم زندي و منيره هاشمي كه در حوزه سرايش شعر كودك با موضوع مقاومت فعالاند، دومين كنگره بينالمللي شعر مقاومت اسلامي را فرصت مناسبي براي معرفي شاعران اين حوزه به يكديگر دانسته و برگزاري آن را فصل جديدي در سرودن اشعار پايداري، پس از 8 سال دوران دفاعمقدس خواندند.-
وي در ادامه، برگزاري نشستهاي تخصصي را يكي از ملزومات اين كنگره دانست و گفت: مراسم شعرخواني و معرفي شاعران خارجي و داخلي، خوب و مثبت بود اما اگر اين نشستها براي شاعران در بخشهاي مختلف مانند بررسي غزلسرايي، شعر نيمايي و كودكونوجوان برگزار ميشد، تاثير بيشتري داشت.
اين بانوي شاعر يادآور شد: شعر كودك، يكي از بخشهايي است كه در شعر پايداري، كمتر به آن توجه شده، اما اين كنگره فرصت مناسبي براي معرفي شاعران اين حوزه به يكديگر است.
زندي انتخاب شهر بوشهر براي برگزاري دومين كنگره بينالمللي شعر مقاومت اسلامي را امري مثبت خواند و گفت: اين شهر، الگوي پايداري ايران بوده و حماسه مردم بوشهر را در نگاه شاعران پديدار كرده است.
منيره هاشمي نيز در گفتوگو با خبرنگار ايبنا اظهار كرد: برگزاري دومين كنگره مقاومت بينالملل اسلامي، فصل جديدي در سرودن اشعار پايداري را پس از 8 سال دوران دفاعمقدس ايجاد كرد.
وي در ادامه، تاكيد كرد: شعر، ابزار ماندگاري است كه بر تحولات تاريخي و تبادلات فرهنگي تاثير ميگذارد زيرا مردم ايران، هنر دوست هستند و شعر به عنوان بخشي از هنر، جايگاه قابل توجهي در ميان آنها دارد.
اين برگزيده نخستين جشنواره سراسري شعر جوان انقلاب گفت: شعر، كلام سحرانگيزي است كه ميتواند باعث حركت، جوشش و ايجاد روحيه شهادت و رشادتطلبي در ميان مبارزان شود.
منيره هاشمي كه اشعاري در وصف مبارزات كودكان فلسطيني سروده، معتقد است: اگر در دومين كنگره بينالمللي شعر مقاومت اسلامي، علاوه بر شاعران، مردم شهر بوشهر حضور هم داشتند و همچنين نمايشگاه تخصصي كتاب براي معرفي آثار اين حوزه برگزار ميشد، قطعاً نتيجهاي مطلوبتري به همراه داشت.
دومين كنگره بينالمللي شعر مقاومت اسلامي، (سيزدهم آبان ماه 90) در بوشهر به كار خود پايان داد.
نظر شما