به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دری که روز گذشته (10 آبان) در چهارمین جلسه شورای سیاستگذاری صنعت چاپ کشور درباره حذف روز ملی صنعت چاپ از تقویم کشور سخن ميگفت، افزود: با توجه به گستره فعالیتهای صنعت چاپ در کشور و تنوع برنامههای این حوزه، همچنین مطرح بودن این صنعت بهعنوان صنعت مادر، حذف نام روز ملی صنعت چاپ از تقویم کشور قابل پیگیری است.
وي با بیان اینکه نگرانی بدنه و دست اندرکاران حوزه چاپ از طریق تشکلها، اتحادیهها و انجمنهای صنعت چاپ به این معاونت واصل نشده است، ادامه داد: این موضوع را پیگیری میکنیم و امیدواریم این حذف صورت نگیرد.
دري همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره صنعت چاپ در استانها گفت: امیدواریم با برگزاری جشنواره در استانها علاوه بر بالابردن آشنایی مسوولان و دربرگیری بیشتر و ارتقاي کیفی و تمرکززدایی به هدف اصلی ما که همان تحقق سند چشم انداز افق 1404 و کسب رتبه اول منطقه در صنعت چاپ است نزدیک شویم .
معاون امورفرهنگی در این جلسه از مخالفتش در ابتدای حضورش در سمت معاون امور فرهنگی با ادغام دفتر امورچاپ با اداره کتاب سخن گفت و افزود : در ابتدای حضورم بهعنوان معاون امور فرهنگی، موضوع حذف دفتر امورچاپ مطرح بود که با آن مخالفت کردم و اكنون نیز به ارتقاي این صنعت به عنوان یک صنعت مادر میاندیشم زيرا معتقدم چاپ تنها صنعت نیست بلکه فرهنگ و هنر نیز درآن نهفته است .
شورای سیاستگذاری صنعت چاپ کشور با هدف بهرهگیری از ظرفیتهای متخصصان و صاحبنظران عرصه چاپ کشور برای حل مسایل و مشکلات این صنعت و نیز ارایه برنامههای راهبردی به پیشنهاد دفتر امور چاپ و موافقت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه اندازی شده است.
چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۱
نظر شما