به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از ستاد خبری نوزدهمین دوره هفته کتاب، صحرایی با اشاره به هدفگذاری و نقشه راه برای برگزاری هفته کتاب، بیان کرد: قرار دادن مناسبتهای مختلف برای رواج و تبلیغ کتاب و کتابخوانی در کشور، همچون هفته کتاب و نمایشگاههای سراسری و استانی کتاب، در صورتی که با برنامه مدون و هدفگذاری صحیح صورت گیرد، تاثیرات بهسزایی در رشد کتابخوانی خواهد گذاشت.
وی، هفته کتاب را فرصتی مناسب برای جمع کردن نظرها و پیشنهادهای صاحبنظران در زمینه کتاب دانست و گفت: میتوان به بهانه هفته کتاب، همایشهایی اجرا کرد تا نویسندهها، ناشران، صاحبنظران و مخاطبان گرد هم آیند و برآیند فعالیتهایی که در طول سال در حیطه کتاب و رشد و ارتقای آن به انجام رساندهاند را به نقد و بررسی بگذارند.
به گفته وی، هفته کتاب میتواند به عنوان فینال یک جشنواره، برای رونمایی یا معرفی برگزیدگان فعالیتهای این حوزه در نظر گرفته شود.
نویسنده کتاب «حافظ هفت» تاکید کرد: قطعا هیچ کاری مهمتر از آن نیست که خروجیهای فعالیتهایمان از سوی صاحبنظران و افرادی که با آن سروکار دارند، کارشناسی و آسیبشناسی شود.
صحرایی معتقد است باید اطلاعرسانی از طریق رسانه ملی و مدارس و دانشگاهها بیشتر صورت گیرد تا همه به طور دقیق از برنامههای این هفته آگاهی داشته باشند.
نوزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «یادگار ماندگار» ۲۲ تا ۲۹ آبان ماه سال جاری در سراسر کشور برگزار میشود.
سهشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۰
نظر شما