مرتضي پاكسرشت كه مجموعه عكس او از سالهاي جنگ تحمیلی عراق علیه ایران در ايلام با عنوان «نشان عشق» به تازگي منتشر شده، معتقد است: بازخواني و مرور عكسها، فيلمها و خاطرات دوران دفاعمقدس براي نسلهاي آينده، ضروري است./
وي ادامه داد: وضعيت مردم بيدفاع ايلام و مقاومت آنان در مقابل متجاوزان، بين سالهاي 1363 تا 1367، در مجموعه عكس «نشان عشق» ديده ميشوند. اين سالها اوج بمباران و حملات عراق به ايلام در طول جنگتحميلي بوده است.
اين استاد دانشگاه تاكيد كرد: من در سالهاي آغاز جنگ، در تهران مشغول تحصيل بودم و از زمان بازگشت به ايلام، عكاسي را به صورت نيمه حرفهاي آغاز كردم. بخشي از اطلاعات مربوط به عكسها مانند زمان و مكان وقوع حادثه را در همان سالها يادداشت كردهام. به همين سبب، شرح عكسهاي كتاب «نشان عشق» مستندند.
پاكسرشت، اين عكسها را گنجينههاي 8 سال دفاعمقدس خواند و گفت: مردم ايلام تا پايان جنگ، خانههاي خود را ترك نكردند و با همه دشواريها از شهر خود دفاع كردند. مجموعه عكسهايی جنگ مانند «نشان عشق» براي آشنايي نسل آينده با اين حماسهها موثر خواهند بود.
وي در پايان، بازخواني و مرور عكسها، فيلمها و خاطرات دوران جنگ را براي آيندگان ضروري ارزيابي كرد و يادآور شد: مجموعه عكس «نشان عشق» به همت حوزههنري استان ايلام و با همكاري موسسه فرهنگي ـ هنري نوانديشان ايلام منتشر شده است.
اين اثر تصويري، در قطع خشتي و 67 صفحه، با شمارگان 2هزار نسخه و بهاي 75هزار ريال، توسط انتشارات برگ آذين وارد بازار نشر شده است.
نظر شما