چهارشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۵
فراخوان جشنواره فرهنگي، هنري «وقف، چشمه هميشه جاري» اعلام شد

سازمان اوقاف‌ و امور خيريه‌ کشور در بخش ادبي دومين جشنواره سراسري فرهنگي، هنري «وقف، چشمه هميشه جاري» فراخوان داد.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از روابط عمومي و امور بين‌الملل سازمان اوقاف و امور خيريه، اين جشنواره با هدف توسعه و ترويج فرهنگ وقف، از تمامي نويسندگان، اديبان، شعرا و ساير فعالان عرصه ادبيات دعوت مي‌كند تا آثار خود را در قالب شعر، قطعه ادبي و داستان ‌کوتاه با درون‌مايه سنت وقف به دبيرخانه جشنواره ارسال کنند.

شرکت‌کنندگان تا 30 آبان ماه 90 مي‌توانند آثار خود را از طريق پست به دبيرخانه استاني جشنواره مستقر در اداره‌ کل اوقاف و امور خيريه استان محل سکونت خود ارسال کنند.

از جمله اهداف دومين جشنواره سراسري «وقف چشمه هميشه جاري» مي‌توان به مواردي مانند ايجاد نگرشي جديد به وقف از جنبه‌هاي مختلف فرهنگي و هنري، اعتلا و رشد کمي و کيفي آثار ادبي در حوزه ترويج، تبليغ و معرفي وقف و ايجاد زمينه لازم براي توسعه و گسترش عمل به سنت حسنه وقف در سطوح مختلف جامعه اشاره كرد.

همچنين توجه و تأکيد بر هنر ادبيات داستاني بر اساس منويات مقام معظم رهبري، شناسايي استعدادهاي درخشان و ارتقا بخشيدن به ادبيات داستاني متعهد در گستره ترويج فرهنگ وقف، از جمله اهداف اين جشنواره‌اند.

جشنواره فرهنگي، هنري «وقف چشمه هميشه جاري» 14 موضوع از جمله «نقش وقف در ترويج فرهنگ قرآن و عترت، تبليغ و ترويج فرهنگ وقف در بين اقشار جامعه، تبيين انجام نيات خير واقفين به عنوان يکي از عوامل گسترش فرهنگ وقف، نقش وقف در پاسخگويي به نيازهاي فرهنگي و اجتماعي روز جامعه، ظرفيت‌هاي موجود در شعر و ادبيات داستاني و نقش آنان در توسعه و ترويج فرهنگ وقف و نقش وقف در فقرزدايي از جامعه» را شامل مي‌شود. 

شخصيت‌شناسي واقفان بزرگ، وقف و نيکوکاري در ايران باستان و ساير اديان، گسترش فرهنگ وقف با ايجاد وقف مشارکتي(دسته جمعي)، آثار و پيامدهاي ناگوار موقوفه‌خواري، سفرنامه ديدار از موقوفات مهم و تاريخي، آثار و برکات وقف، از ديگر موضوعات اين جشنواره به شمار مي‌آيند. 

دبيرخانه اين جشنواره حق چاپ‌ و انتشار مجموعه آثار برگزيده را براي خود محفوظ مي ‌داند و چنانچه اين امر منجر به‌ کسب درآمدي شود، بر اساس آيين‌نامه دبيرخانه، تعامل صورت خواهد گرفت.

رعايت معيارهاي داستان کوتاه از قبيل طرح، انسجام و زيبايي، پرداخت ‌شخصيت اصلي ‌با قهرمان داستان، تناسب، زيبايي و تازگي الزامي‌اند و هر فرد مي‌‌تواند حداکثر سه داستان‌ کوتاه به دبيرخانه جشنواره ارسال کند. آثار در دو مرحله استاني و کشوري داوري خواهند شد. 

آثار منتخب براي داوري در سطح کشوري به دبيرخانه مرکزي ارسال مي‌شوند و در مرحله کشوري پس از داوري، برگزيدگان هر بخش طبق جوايز اعلامي بخش کشوري تجليل خواهند شد. 

علاقه‌مندان براي كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند به نشاني اينترنتي http://www.awqaf.ir/News-5095.aspx مراجعه كنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط