جمعه ۲۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۸
چاپ سرگذشت‌‌نامه جهادگر شهيد «محمدحسن كسايي»

مجموعه خاطرات و سرگذشت‌‌نامه جهادگر شهيد «محمدحسن كسايي» فرمانده گردان انصار ستاد پشتيباني و مهندسي جنگ جهاد سازندگي آذربايجان شرقي، اواخر امسال و به همت انتشارات آل‌احمد (ص) به چاپ مي‌رسد.-

علي رستمي، تدوين كننده اين اثر در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) اظهار كرد: پيش از اين، سرگذشت‌نامه شهيد كسايي را بر اساس گفت‌وگو با بيش از 20 نفر از همسنگران وي، فرماندهان سپاه و جهادسازندگي در دوران دفاع‌مقدس، آماده انتشار كرده‌ بودم اما تصميم گرفتم كه مصاحبه‌هاي بيشتري گردآوري كنم.

وي تاكيد كرد: ابتدا فكر مي‌كردم كه محتواي كتاب، كافي است اما هر چه پيش رفتم، زواياي تازه‌اي از زندگي و فعاليت‌هاي شهيد محمدحسن كسايي در سال‌هاي جنگ آشكار شد و اكنون مشغول گفت‌وگو با مسوولان جهاد سازندگي استان‌هاي آذريايجان شرقي، اردبيل و آذربايجان غربي در دوران دفاع مقدس هستم.

اين نويسنده گفت: ويژگي‌هاي شخصيتي، فعاليت‌ها و ابتكارات جهادگر شهيد محمدحسن كسايي در جبهه‌هاي جنگ، بخش ديگري از اين كتاب را شكل داده است. او غالباً روزه بوده و عنوان كتاب بر اساس اين ويژگي انتخاب خواهد شد.

رستمي در پايان يادآور شد: مجموعه خاطرات و سرگذشت‌‌نامه جهادگر شهيد «محمدحسن كسايي» همزمان با دهه فجر امسال براي چاپ، به انتشارات آل‌احمد (ص) تحويل داده خواهد شد.

محمدحسن كسايي، سال 1330 در مرند به دنيا آمد و پس از اتمام تحصيلات، مشغول تدريس در همان شهر شد. در جريان مبارزات انقلابي، سخنگوي فرهنگيان تبريز در سال 1357 بود و پس از پيروزي انقلاب اسلامي، جهادسازندگي مرند را تاسيس كرد و به عضويت شوراي مركزي جهاد سازندگي آذربايجان شرقي درآمد.

با آغاز جنگ‌تحميلي عراق عليه ايران، به جبهه‌هاي نبرد رفت و فرماندهي گردان انصار ستاد پشتيباني و مهندسي جنگ جهاد سازندگي آذربايجان شرقي را برعهده گرفت و سرانجام در ارديبهشت ماه سال 1366 در منطقه شلمچه به شهادت رسيد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط