به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، خوشبخت درباره اين كتاب توضيح داد: «اد هوكس» از استادان بازيگري است و اين اثر چكيده تجربيات آموزشی و كارگاهي او به شمار ميآيد.
وي با بيان اينكه يكي از مشكلات بزرگ در ايران نداشتن اطلاعات بازيگري براي انيماتورها است، اظهار کرد: در ايران انيماتورها از طريق دو روش طراحي و كاريكاتور يا نقاشي و همچنين از طريق دانستن نرمافزارهاي كامپيوتري وارد كار انيميشن ميشوند و در کشور ما جای علوم مربوط به شيوههاي بازي، اجرا و چگونگي بيان ماجرا، در این گونه نمایشی خالی است.
خوشبخت با بيان اينكه كتاب «بازيگري براي انيماتورها» بسيار كاربردي است، گفت: تمام مواردي كه در اين اثر عنوان شده با تمرينهاي عملي، اجرا و پياده شده است. در واقع مولف براي هرچه گفته نمونهاي آورده و براساس آن فيلم را تجزيه و تحليل و نكات بازيگري را ذكر كرده است.
به گفته وي، انيماتورها بايد دانش خوبي از بازيگري داشته باشند ولي از طريق مشاهده، بحث، بررسي و مثال، اين كار را ميآموزند تا كار صحنهاي و كارگاهي و ظاهر شدن در جلو تماشاگران.
خوشبخت تاکید كرد: کار بازیگری انيماتورها از كار بازيگران تئاتر مشكلتر است. بازيگران تئاتر در لحظات گذرا كار ميكنند، اما یک انيماتور خوب بايد روندی از برانگيختن كاراكتر را براساس شیوهای طی کند که برای هر لحظه آن نیاز به علم و دانش است.
پس از پيشگفتار «براد برد» و مقدمه، كتاب در بخشهاي «هفت اصل بازيگري»، «تماشاگر»، «كاراكتر»، «صحنه»، «حركت»، «نقش»، «دوربين»، «شيوه»، «قالب»، «رسانه»، «تمرينات درسي»، «غولآهني: تجزيه و تحليل بازيگري» ادامه مییابد و در پایان بخشی با عنوان «نتیجه گیری» درج شده است.
كتاب «بازيگري براي انيماتورها» نوشته «اد هوكس» با ترجمه گروهي فرناز خوشبخت، باقر بهرام و مريم تقيبيگي در شمارگان دوهزار و ۵۰۰ نسخه و با قيمت پنجهزار و ۹۰۰ تومان از سوي انتشارات سوره مهر روانه كتابفروشيها شده است.
سهشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۶
نظر شما