محمدعلي انصاريپور به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: اكنون در شهرهاي مختلف كشور، دانشكده چاپ راهاندازي شده اما در اصفهان هنوز تمهيدات ويژهاي براي آموزش آكادميك فعالان چاپ انديشيده نشده است.
وي افزود: هماكنون هنرستانهاي چاپ در اصفهان فعالند اما هنوز براي تحصيل در مقطع كارداني يا كارشناسي مركزي تاسيس نشده است.
انصاريپور با اشاره به برپايي كارگاهها و نشستهاي مقطعي در استان اصفهان، اظهار كرد: اين دورهها به عنوان داروي مسكن ميتواند مفيد و كارا باشد اما معتقدم برپايي چنين نشستهايي به صورت مستمر و طولاني مدت نتيجه بخشتر است.
وي تصريح كرد: يكي از مشكلات دستاندركاران صنعت چاپ ديده نشدن اين صنعت در جايگاه واقعي خود در وزارت تجارت، صنعت، معدن است.
نايب رييس اتحاديه چاپخانهداران و ليتوگرافان اصفهان با اشاره به تشكيل شوراي سياستگذاري صنعت چاپ در معاونت فرهنگي وزارت ارشاد، عنوان كرد: اين شورا ميتواند با استفاده از نظرات كارشناسي دستاندركاران حوزههاي مختلف چاپ، حقوق از دست رفته اين بخش را به آنها برگرداند.
انصاريپور درباره لزوم نوسازي صنعت چاپ نيز توضيح داد: اگر چه صنعت چاپ اصفهان اكنون در وضعيت خوبي به سر ميبرد اما مشكلات عمده دريافت تسهيلات از بانكها موجب ناتمام ماندن پروژه نوسازي صنايع اين شهر شده است.
وي يادآور شد: اغلب بانكها براي دريافت تسهيلات، وثيقه املاك ميخواهند، در حالي كه گاهي ارزش و بهاي يك ماشين چاپ از يك خانه هم بيشتر است و بانك ميتواند سند ماشين را به عنوان وثيقه بازپرداخت اختيار كند.
حدود 190 چاپخانه و 90 واحد ليتوگرافي در اصفهان فعاليت ميكنند.
سهشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۶
نظر شما