سه‌شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۱
انتشار كتابي درباره مهار تورم لجام‌گسيخته

«فرهنگ، توسعه، عدالت و جهاد اقتصادي» عنوان كتابي است كه نويسنده آن با معرفي اولويت‌هاي طرح‌ ساماندهي اقتصادي كشور، اجراي طرح‌هاي ساماندهي اقتصادي را زمينه‌ساز مهار تورم لجام‌گسيخته كشور عنوان كرده است.-

اسدالله افشار، نويسنده كتاب «فرهنگ، توسعه، عدالت و جهاد اقتصادي» در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اظهار كرد: با توجه به اين كه سال 1390 از سوي مقام معظم رهبري با عنوان سال «جهاد اقتصادي» نامگذاري شده است، بر خود واجب دانستم تا به عنوان عضوي از جامعه اسلامي براي ايجاد يك جنبش اقتصادي در كشور، كتابي را به نگارش درآورم تا راهكارهاي اساسي براي ايجاد جهاد اقتصادي در كشور و اجراي طرح‌هاي ساماندهي اقتصادي را دربرداشته باشد.

وي ادامه داد: به همين دليل، به تاليف كتابي با عنوان «رشد، پيشرفت و توسعه اقتصادي؛ ضرورتي اجتناب‌ناپذير» اقدام كردم. پس از انتشار اين اثر به كمبود برخي از مطالب مربوط به جهاد اقتصادي مانند مباحث فرهنگي پي‌بردم. بنابراين، در راستاي انتشار اين كتاب، اثري با عنوان «فرهنگ، توسعه، عدالت و جهاد اقتصادي» را به نگارش درآوردم تا بتوانم از جنبه فرهنگي نيز به بحث اقتصادي كشور بپردازم.

نويسنده كتاب «فرهنگ، توسعه، عدالت و جهاد اقتصادي» افزود: در اين اثر با تعريف اقتصاد، علم اقتصاد، مفهوم اقتصاد از ديدگاه اقتصاددانان دنيا و جهان اسلامي، اولويت‌هاي طرح ساماندهي اقتصادي كشور و اولويت‌هاي طرح ساماندهي اقتصادي در حكومت علوي را نيز ارايه كرده‌ام.

افشار عنوان كرد: در اين نوشتار، اهداف غائي و اولويت‌هاي حكومت حضرت علي(ع) كه به ترتيب عبارتند از رفع تبعض و فقر و توزيع عادلانه درآمد بيت‌المال و مصادره ثروت‌هاي بادآورده‌، بيان شده‌اند تا منبع مناسبي براي مسوولان و برنامه‌ريزان كشور و حتي عموم مردم براي ايجاد جهاد اقتصادي كشور باشد.

وي تصريح كرد: در كتاب «فرهنگ، توسعه، عدالت و جهاد اقتصادي» سيره اقتصادي پيشوايان معصوم(ع) ارايه شده است. اين پيشوايان براي كار و تلاش ارزش زيادي قائل و از تنبلي بيزار بودند. آنها از اسراف دوري مي‌كردند و در مصرف ميانه‌رو بودند، همچنين از توليدكنندگان و كشاورزان بسيار حمايت مي‌كردند و از آسيب‌ديدگان، ورشكستگان و قرض‌داران حمايت مي‌كردند.

نويسنده كتاب «فرهنگ، توسعه، عدالت و جهاد اقتصادي» در پايان گفت: اگر در دنيا به دنبال ايجاد توسعه اقتصادي هستيم، چاره‌اي جز جهاد اقتصادي نداريم، زيرا نتيجه جهاد اقتصادي چيزي نيست جز فقرزدايي. فقرزدايي نيز آثاري را به همراه دارد كه منجر به ايمان‌زايي، انديشه‌گستري، رفاه حال عموم مردم و زدودن بسياري از انحطاطات و جرم‌ها در كشور مي‌شوند.

چاپ نخست كتاب «فرهنگ، توسعه، عدالت و جهاد اقتصادي» اثر اسدالله افشار با شمارگان 5000 نسخه، 376 صفحه و بهاي 75 هزار ريال به تازگي از سوي انتشارات الماس دانش منتشر و راهي بازار نشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط