شاكري به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: روند تصميمگيري در تعيين مدير عامل بنياد ادبيات داستاني به طور قانوني طي شده و آنچه تا به حال در جلسه ها رخ داده، بررسي وضعيت بنياد در دوره قبل، استماع گزارش مدير عامل پيشين و تصميمگيري براي تعيين مدير عامل جديد بوده است.
وي افزود: در آخرين جلسه هيات امنا گزينههايي براي تصدي مدير عاملي در نظر گرفته شدند كه ويژگي همه آنان اين بود كه به لحاظ صلاحيت، توان اجرايي و مديريتي مورد تاييد اعضاي هيات امنا بودند.
شاكري در ادامه با اشاره به مساله تعلل در معرفي مديرعامل اين مركز گفت: فقط مسالهاي كه ميتوان در اينباره مطرح كرد، تاخير در معرفي مديرعامل است كه عليالقاعده مي توانست در رايزني نه چندان طولاني مدتي امكانپذير شود.
اين داستاننويس موضوع تحميل مدير عامل به بنياد ادبيات داستاني را رد كرد و توضيح داد: من با بحث تحميل موافق نيستم و به آن اعتقادي ندارم؛ چون اين مساله اساسا امكانپذير نيست؛ چرا كه اگر قرار بود مدير عامل بدون نظر هيات امنا انتخاب شود، عملا كار از مسير قانوني خارج خواهد شد. به اعتقاد من حتي طرح اين مساله نيز مخدوش و غيرمنطقي است.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر انتخاب سه گزينه مدير عاملي و واكنش آنان نسبت به اين گزينش، گفت: بنده به دليل اشتغال به كارهاي نگارشي و پژوهشي اين مساله را نپذيرفتنم و از تصميم دوستان ديگر نيز اطلاعي ندارم.
احتمال تحميل مدير عامل بنياد ادبيات داستاني بر اعضاي هيات امنا در روزهاي اخير از سوي برخي سايتهاي خبري مطرح شده که اعضای هیات امنای این بنیاد این شایعه را بیاساس میدانند.
شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۰
نظر شما