جلر که خود را از فعالان حقوق بشر نیز می داند، به عنوان مدیر اجرایی فعالیت های ضد اسلامی در آمریکا، همواره آنچه را که «نژاد پرستی اسلامی» و «شریعت» نامیده، برای امریکا یک تهدید جدی ميداند. با توجه به فعالیت هایی که «جلر» انجام می دهد، بسیاری از سازمان های مدنی و حقوق بشر، او را به عنوان یک اسلام هراس معرفی می کنند.
جلر در این کتاب نحوه رسوخ رویکردهای اسلامی در آمریکا را تشریح ميكند و معتقد است این رویکردها بدون آنکه مردم آمریکا بدانند در برخی نهادهای حکومتی از جمله وزارت دادگستری آمریکا در حال پیگیری است. او به عنوان نمونه به کشمکش وزارت دادگستری آمریکا با برخی گروه های اسلامی برای اجرای شریعت اسلامی اشاره کرده است. جلر همچنین گفته که مردم آمریکا بدون اینکه بدانند، ممکن است از برخی فروشگاه ها غذای حلال بخرند.
یکی از سازمان هایی که «جلر» در کتاب خود به شدت به آن حمله کرده، شورای روابط اسلامی-آمریکایی است که وی این انجمن را مانند سایر گروه های اسلامی آمریکا، وابسته به اخوان المسلمین می داند.
این در حالی ست که «ابراهیم هوپر» سخنگوی شورای روابط اسلامی- آمریکایی، کتاب «جلر» را کتابی بی محتوا و کوته فکرانه نامیده و درباره تاثیر منفی این کتاب هشدار داده است.
نظر شما