رييس مركز اسناد انقلاب اسلامي در مراسم رونمايي از كتابهاي «نقش بهائیت در فتنه 1388» و «نقش انگلیس در فتنه 1388» كه امروز (18 مرداد) برگزار شد، عنوان كرد: نگارش حوادثي مانند فتنه 88 و معرفي آنها به عموم جامعه، از وظايف مهمي است كه سهلانگاري در آن، خيانت به امام(ره) و شهداي انقلاب اسلامي است./
وي ادامه داد: وظيفه ماست كه اين ايثارها و فداكاريها را به نسل فعلي و آينده معرفي كنيم. آناني كه براي دفاع از يك حكومت آرماني به شهادت رسيدند، كار حسيني كردند و ما كه ماندهايم، بايد كار زينبي كنيم و پيام شهدا را به عنوان يك امانت به نسل جوان برسانيم. نگارش اين رويدادها از جمله راهكارهايي است كه ميتواند نسل آينده را با تهاجمات وحشيانه دشمنان داخلي و خارجي آشنا كند. مركز اسناد انقلاب اسلامي تا حدي توانسته است اين رسالت را به ويژه درباره فتنه 88 به انجام برساند و دو كتاب با عناوين «نقش بهائیت در فتنه 1388» و «نقش انگلیس در فتنه 1388» را منتشر كند.
رييس مركز اسناد انقلاب اسلامي افزود: اين دو كتاب، دو روي يك سكهاند؛ براي واكاوي آنچه اتفاق افتاده و براي آگاهي كساني است كه در انديشه خيانت به اسلام و مسلميناند. همچنين اين دو كتاب تنبيهي است براي افراد پستي كه به اسلام و خون شهدا خيانت كردند تا با مطالعه آن، كمي به خود بيايند و از خود بپرسند كه با چه كساني در يك راستا قرار گرفته بودند.
حجتالاسلام حسينيان تصريح كرد: فتنه 88 به عنوان يك جريان باطل بايد براي هميشه افشا شود. اين دو اثر توانستهاند نقش انگليس در اين فتنه را كه به قول يكي از نويسندگان انگليسي، نقشي شرمآور داشت، ترسيم كنند. همچنين اين نوشتارها نوع فعاليت بهائيت در فتنه 88 را بيان و مجموعهاي از دستگيرشدگان بهائي را معرفي ميكند تا درس عبرتي باشد براي كساني كه در انديشه خيانت به اسلاماند.
عباس سليمي نمين، منتقد حوزه سياسي، سخنران بعدي اين نشست بود كه در جايگاه انتقاد از اين دو كتاب بيان كرد: در حوزه شناخت عملكرد انگليس در تاريخ معاصر، آثار مكتوب زيادي به چشم ميخورند اما آنچه نياز جامعه جوان ما را تشكيل ميدهد، آشنايي آنها با شيوهها و مكانيزمهاي پنهان اين دولت است. زماني كه دولت انگليس در ايران تلاش ميكند كه رد پايي از خود به جا بگذارد، يك سلسله سازوكارهايي را به وجود ميآورد و از مكانيزمهاي ويژهاي استفاده ميكند كه اين مكانيزمها براي نسل جوان كشور ما قابل تشخيص نيستند. كتابهاي «نقش بهائیت در فتنه 1388» و «نقش انگلیس در فتنه 1388 » براي آشنا كردن عموم مردم به ويژه نسل جوان با اين مكانيزمهاي پنهان، چندان كار مفيدي انجام ندادهاند!
وي ادامه داد: انتقاد ديگري كه ميتوان به اين كتابها وارد كرد، درج نكردن نام نويسنده يا مركزي است كه آن را گردآوري كرده است. همچنين اين آثار از نظر درج تاريخها داراي غلطهاي بيشماري است كه اميدوارم در تاليفات ديگر به اين امر توجه شود.
سليمينمين در پايان گفت: جوانان ما نيازمند آثارياند كه آنها را با جنبههاي پنهان دولتهاي استعمارگر، چگونگي تنبيه و تشويق نيروهاي مخالف و ... آشنا كنند تا بتوانند از آنها درسهايي را بياموزند و نتايج آنها را پيشه عمل خويش قرار دهند.
آيين رونمايي از كتابهاي «نقش بهائیت در فتنه 1388» و «نقش انگلیس در فتنه 1388 » امروز(18 مرداد) در فرهنگسراي رسانه برگزار شد.
نظر شما