حجتالاسلام محمدعلي ابهري در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: رويكرد رياست جديد سازمان اسناد و كتابخانه ملي، گسترش فعاليتهاي بخش ايرانشناسي و اسلامشناسي و توجه ويژه به ادبيات ماندگار اين حوزه است.
وي با اشاره به اهميت فعالسازي بخش ايرانشناسي در اين كتابخانه گفت: اكنون فعاليتهاي سختافزاري اين بخش انجام شده است
و اميدواريم از ابتداي مهر ماه سراي ايرانشناسي راهاندازي شود.
ابهري، هدف از ايجاد سراي ايرانشناسي در كتابخانه ملي را تقويت فضاي مطالعات ايرانشناسي در كشور دانست و توضيح داد: اين بخش فضايي صميمي براي علاقهمندان به گفتوگو، برپايي نشست و همايش در حوزه ايرانشناسي فراهم ميكند. با راهاندازي اين بخش از ايرانشناسان برجسته براي گپ و گفت در كتابخانه ملي ايران دعوت خواهد شد.
وي افزود: همچنين مجموعه نشستهاي بخش ايرانشناسي و اسلامشناسي كتابخانه ملي ايران در ايام ماه مبارك رمضان متناسب با اين ماه از امروز آغاز ميشود. سه نشست بازخواني متون فارسي با تاكيد بر كلام مولانا در مثنوي معنوي و توجه به اشارات قرآني آن در ماه رمضان برگزار ميشود.
رييس مركز تحقيقات و مطالعات ايرانشناسي و اسلامشناسي كتابخانه ملي ايران يادآور شد: مجموعه نشستهاي بازخواني متون فارسي از ساعت 30/12 تا 30/13 هر چهارشنبه تا پايان ماه رمضان برپا ميشود.
ابهري افزود: براي نخستين بار نماينده ايرانشناسي كتابخانه ملي ايران به كنفرانس ايرانشناسان اروپايي فرستاده خواهد شد. اين كنفرانس هر سه سال يكبار برگزار ميشود و امسال 16 تا 19 مهر در دانشگاه كراكو لهستان برپا خواهد شد.
وي افزود: تلاش داريم تا يكي از اعضاي باسابقه بخش ايرانشناسي كتابخانه ملي را براي شركت در اين كنفرانس آماده كنيم.
ابهري درباره منابع موجود بخش ايرانشناسي و اسلامشناسي كتابخانه ملي ايران گفت: اكنون آمار دقيقي از منابع در دست ندارم اما پس از فهرستنويسي و ورود منابع جديد خريداري شده از نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، آمار جديد را ارايه خواهيم كرد.
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۷
نظر شما