پنجشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۲
زندگی نامه «جیمز جویس» منتشر شد

زندگی‌نامه «جیمز جویس» نوشته دیوید پریچارد با ترجمه هوشنگ فراهانی توسط انتشارات «آوای كلار» روانه بازار كتاب شد. در این اثر بخش‌های مختلف زندگی جویس مورد بررسی قرار گرفته و به چگونگی خلق شاهكارهای ادبی این نویسنده ایرلندی پرداخته شده است._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) زندگی‌نامه «جیمز جویس» نوشته دیوید پریچارد با ترجمه هوشنگ فراهانی توسط انتشارات «آوای كلار» روانه بازار كتاب شد. در این اثر بخش‌های مختلف زندگی جویس مورد بررسی قرار گرفته و نویسنده به چگونگی خلق شاهكارهای ادبی این نویسنده ایرلندی پرداخته است.

دوران كودكی جویس، ورود او به دانشگاه، مشكلات دوران جوانی، ماجراهای زندگی خصوصی وی و چگونگی انتشار آثارش از جمله موضوعاتی است كه پریچارد در كتابش به آن‌ها پرداخته است.

زندگی جویس همواره در ادبیات جهان مورد توجه بوده و تحقیقات گسترده‌ای كه پریچارد برای ثبت وقایع زندگی او انجام داده باعث شده این اثر به منبعی خوب و غنی برای علاقه‌مندان جویس و ادبیات داستانی او تبدیل شود.

پریچارد در زندگی‌نامه‌ «جیمز جویس»، حوادث زندگی این نویسنده ایرلندی را طبقه‌بندی كرده است. همچنین مترجم اثر بر اساس تحقیقاتی كه خود انجام داده، پاورقی‌هایی را به كتاب افزوده كه برای درک دشواری‌ها و روند درک نوشتار ضروری به نظر می‌آید. در بخش‌هایی از این كتاب نظرات نویسندگان مطرح دنیا و نقدهایی كه برخی رسانه‌ها از آثار جویس داشته‌اند نیز آورده شده كه جایگاه این نویسنده را در زمان حیاتش روشن می‌ كند.

مترجم این اثر معتقد است رمان مدرن هنوز تحول و دگردیسی انقلابی خود را مدیون تلاش نویسندگان بزرگ نیمه اول قرن بیستم مانند فرانتس كافكا، ویرجینیا وولف، بورخس، مارسل پروست و از همه مهم‌تر جیمز جویس است. از این رو است كه گردآوری چنین اثری توسط پریچارد و ترجمه آن به زبان فارسی می‌تواند كمكی باشد برای درک بهتر سیر تحول تاریخی در ادبیات داستانی.

جیمز آگوستین آلوسیوس جویس در سال 1882 به دنیا آمد و در طول عمر 59 ساله خویش توانست به یكی از مطرح‌ترین چهره‌های ادبیات جهان تبدیل شود. وی با تحولی كه در ادبیات جهان به وجود آورد نامش را برای همیشه ماندگار كرد؛ نویسنده‌ای كه در ایران بیشتر با مجموعه‌ داستانی «دوبلینی‌ها» شناخته می‌شود.

«جیمز جویس» با ترجمه هوشنگ فراهاني در 329 صفحه، توسط انتشارات «آوای كلار» با قیمت 6هزار و 500 تومان منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها