شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۰
«گلشن ابرار » به پله نهم رسيد

پژوهشکده باقرالعلوم(ع) با هدف احياي نام و ياد علما و انديشمندان اسلامي، نهمين جلد از مجموعه «گلشن ابرار» را با نظارت محمدجعفر طبسی منتشر كرد.*

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم(ع)، كتاب گلشن ابرار سرنوشت و شرح حال زندگي علما و دانشمندان بزرگي را دربر دارد كه در زمينه‌هاي ديني و علمي فعاليت داشته‌اند. اكثر آنها علمايي هستند كه به ديار باقي شتافته‌اند و در ميان آنها تعدادي از علمايي كه هنوز در اين زمينه كار مي‌كنند، نيز مشاهده مي‌شوند.

اسامي چهل نفر از بزرگان دين در اين كتاب آمده است. نويسنده‌هاي اين شرح حال‌ها متفاوتند و اين كتاب، به نوعي گردآوري از آثار نويسندگان محسوب مي‌شود.

همچنان كه در بخشي از معرفي «گلشن ابرار»آمده است، دانشوران اسلام و طلیعه‌داران فرهنگ شیعی آنانند که پرچم دفاع از پاکی‌ها و راستی‌ها را برای انسان‌ها به اهتزاز در آوردند و سوختند تا مسیر سعادت گم نشود و بر چوبه دار بالا رفتند تا عدالت حقیقی، فراگیر شود، افرادي که جامعه را در همه زمینه‌های معرفتی، سیاسی و اجتماعی به سوی کمال هدایت کردند. 

تأمل در شرح حال عالمان یا افرادي كه آنها به منزلگه مقصود رهنمون شده‌اند، می‌تواند تلنگری برای ادامه سلوک آنان باشد. بنابراين، بسنده کردن به بیان تاریخ تولد و وفات، محل زیست، نشو و نما و نام کتاب‌ها و استادان نمی‌تواند به طور كامل بيانگر زحمات و خدمات آنان باشد. 

به اعتقاد پديدآورندگان اين كتاب، عالمان، میراث‌داران پیامبرانند که برحسب مراتب سنخیت و تقرّب به آنها، علوم روحانی را كسب مي‌كنند و به همان مرتبه، روحانیت مي‌يابند و به دیگران، روحانیت می‌بخشند.

پژوهشکده باقرالعلوم(ع) نخستين چاپ جلد 9 کتاب «گلشن ابرار» را در شمارگان 2000 نسخه و بهاي110000 ريال در زمستان سال 89
منتشر كرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط